remélem mostmár jobban alszol ...tegnap elfelejtettem.... kipufogot kiszokták égetni(én évente megcsinálom)tudtad?....+ legalább meglátod nincs-e szükités benne
Viszot nekem elvitték szombaton a régi motoromat, jeee. gyerek eljött peströl, mnet vele pár karikát, aztán leperkáta a zsozsót és gyia-gyia. Nem rossz. na ilyen vevőket kívánok neked is...
tényleg volt valami hülye telefonáló mostanában?
chevy: hekküld már meg a rendszert tegyél már fel az adatlapodra néhány képet meg szöveget lécci. ja és ne ide a topicba hanem az adatlapodra na. semmit nem mondok kétszer kétszer
megkaparintottam ma egy garnitúra michelin pilot powert jujj mik lesznek tavasszal hehe, alig várom. már csak a dymag szénszálas felnijeim hiányoznak meg a 500-as yzr kit és jövőre indulok rossi ellen a GP-n
és lehetöleg gazsitol vedd+aki a sogorátol kapta akit rácznak hivnak, de még az elözö névvel szerepel a forgalmiban ....mert ugye "teso neakadjál már fel mindenen" mondja ö......
jah utak. errefelé tök normális a közlekedés - azt leszámítva hogy augustusban egy hét alatt 3-an fordultak ki elém, és mind a 3x egy hajszálon múlott hogy nem történt baj. De ezen kívül tök rendesek az autósok. Lehúzódnak, elengednek, villanatanak ha zsarupofa fényképezget. Voltak csajok akik lefilmeztek a kocsi hátsó ülésérõl ahogy megyek mögöttük, meg leelõzöm õket. Szerintem semmi gáz nincsen.
Csak a köcsög seátosokkal - velük nagyon, mindegyikkel. meg tuninghondásokkal van bajom akik városban akarnak gyorsulni + versenyezni, hátha van esélyük ha már városon kívül elmegyek mellettük...
tényleg volt valami hülye telefonáló mostanában?
a címem ott az adatlapon
Csak a köcsög seátosokkal - velük nagyon, mindegyikkel. meg tuninghondásokkal van bajom akik városban akarnak gyorsulni + versenyezni, hátha van esélyük ha már városon kívül elmegyek mellettük...