érdeklődnék 4dl alkatrészek után. Ami érdekelne: első kerék tengely és a hozzá tartozó távtartó, hátsó kerék távtartói,első féktárcsa, kormány csapágynak a csapágyfészke ami a vázban van.Ha valakinek van valami az írjon. köszönöm
eladó 1 műszerfal a 4-s sorozatú tzr-ből km óra nélkül a többi megvan és tökéletesen működik az ára 4e
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Sziasztok!
Eladóvá vált a yamaha tzr-em. 125ös de 50es adásvételivel vettem, rendszám sose volt rajta. a részletes hirdetés megtekinthető itt: http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr_125-6290318 Bővebb infó: kisspeter0314@gmail.com
Minden idom megvan hozzá, csak a képen éppen nincsen felrakva rá, mert a szerelőtől jött éppen a motor a kép készítésekor.
hello segitséget szeretnék kérni szereztem 1 tzr 125 4 fl-t és a povert hog y kel beálitanani 2 féle képen lehet ráteni a bovdentárolot a povere és az egyik modon mindig nyitva vabn a másik modon pedig szinte kopra zárva van! mi lehet a probelemí,,
ja és még van alkatrészed a 4 fl-böl? ha jol emlékesze bontotál 1 t
valaki meg tudná mondani hogy a fehér brembo TZR hátsó keréknek hanyas átmérőjű a tengelye? esetleg hogyha csapágy méreteket tudna valaki mondani az is jó lenne. fontos lenne
Üdv TZR-esek! Ide írok mert a TDR fórum nem valami élénk! 125-ös '92-es TDR-hez SÜRGŐSEN keresek jobboldali (rezonátor mögötti) power fedelet O gyűrűvel és ha valakinek van, ne tartsa magában!
Üdv TZR-sek! Ide írok mert a TDR fórum nem valami élénk! 125-ös '92-es TDR-hez SÜRGŐSEN keresek jobboldali (rezonátor mögötti) power fedelet O gyűrűvel és ha valakinek van, ne tartsa magában!
keresek 4fl fejidomot lámpával plexivel müszerfalat és 1 oldalidomot!
ja és a hátso ülés záros lene vagy hogy van az felfogatva ugyanis nem tudom leszedni
Üdv mindenkinek!Van egy 56,50-es Priston dugattyú +igény esetén Top Racing tűgörgővel (ez is új) A dugó kb 5 percet volt motorban,méret hiba miatt eladó!
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Eladóvá vált a yamaha tzr-em. 125ös de 50es adásvételivel vettem, rendszám sose volt rajta. a részletes hirdetés megtekinthető itt: http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr_125-6290318 Bővebb infó: kisspeter0314@gmail.com
Minden idom megvan hozzá, csak a képen éppen nincsen felrakva rá, mert a szerelőtől jött éppen a motor a kép készítésekor.
ja és még van alkatrészed a 4 fl-böl? ha jol emlékesze bontotál 1 t
Eladó yamaha dt bontásából megmaradt alkatrészeim! Önindító 5000ft Cdi 5000 Ft Mikuni 28-askarbi 8000 ft Henger power-el nicasil hibásan 5000 ft Hengerfej (2rj) 2000ft Komplett hibátlangyújtás 10000 ft Hívj vagy írj megeggyezünk! tel: 06209564824 nagy1122@freemail.hu
jó gumik meg minden!
vagy most akarsz venni kereket? sm szetnek?
ja és a hátso ülés záros lene vagy hogy van az felfogatva ugyanis nem tudom leszedni
papir 21 kw
csak 4 dl cucok vannak