Sziasztok! Yamaha TDR 125 R-hez keresen CDI elektronikát. Jelen pillanatban van nekem is, de a gyárilag leszabályzott így a végsebességem 105 km/h. Olyat keresek amivel a végsebesség eléri a 130-at.
És hány wattos izzók vannak a gépedben...? ha tudod, írd meg légyszives...köszönöm. én nagyon nem szeretem azt, h alapjáraton csak pislákol a lámpám...
Hello TDResek! :) Kéne egy kis segítség... az öcsém TDRje elég gyengén világít, tehát éjszaka elég szar vele menni, mert nem világít el elég messzire... Tettem bele erősebb izzókat, meg a fényszórón is állítottam, de nem történt nagy változás...:( Nem tudom, hogy ennél a motornál gyárilag így van e bekötve a lámpa, hogy csak akkor világít, ha jár a motor...tehát az akkumulátorról egyáltalán nem világít...ez nekem nem tetszik! Szeretném átkötni, hogy világítson az aksiról is...csinált már valaki ilyet..? Előre is kösz a segítséget! :) üdv. Tomi :)
Hello , nincs véletlen valakinek egy listája a Tdr hez való csapágyak és szimeringek fajtáiról cikkszámmal ? ha vkinek van ilyen lécci dobja fel nagyon sokat segítene. Thx
SÜRGŐS !
Sziasztok !
1992-es TDR-em nehezen indúl , gyakran csak tolásra. Alapjárati csavar teljesen becsavarva és így van 1500-2000-es alapjáratom és így is leáll . Kompresszió tökéletes 3500 Km-es dugóval . Én az alapjárati fuvókára tippelek . De nem tudom a karbi pontos paramétereit így utána se tudok nézni . Ha valaki tudna segíteni esetleg a méretekben és hogy mi lehet a baja az ha lehet jelezzen mert nagyon nagy szarba vagyok miatta .
előre is Köszönöm .
Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy van e valakinek eladó hátsó kereke?Vagy esetleg bontott küllői?E-mail cím adat lapon ha valakinek van kérlek oda írjatok!
én a DT-be tettem 150/70-eset, küllős TDR kerekem van. szóval el kell férjen. csak nekem a láncvédő épp beleér kicsit a gumi szélébe és ott megette kicsit a láncévédő műanyagot
Sziasztok, olyan kérdésem lenne,hogy a Brembo felnis TDR-re alá megy a 150/70-es ( hátsó ) gumi? Nekem 120/70-van hátul és azt szeretném előre rakni. Ha tudtok ebben segíteni akkor ne tartsátok magatokban! Respect nektek!
TDR -hez keresek olaj mennyiség mérő műszert. Az olajtartály " érzékelője " kellene ami igazából egy úszó , na de mind1. Akinek van MŰKÖDŐKÉPES na az ne tartsa magában !
Persze ki fogják fizetni a kárt, még az a szerencsém, hogy normális felfogásúak a szülei havernak és tudják h nem én vagyok a hibás azért mert odaadtam a motort hanem ő hogy elesett vele. kb olyan 50ropi a kár +25 ropi helyszini birságot kaptam :/
Hol tudok láncszettet venni 94-es tdr-re?
-hengerfej 2000ft
-hőgomba 2000ft
-membránok 2000ft/db
-vákumdobozok 1500ft/db
-2rh régi tzr henger dugó nélkül 57.00mm es 5000ft
-4dl motorblokk ( csak a motorfelek benne váltó és főtengely ) 13000ft
-4dl motorblokk rossz főtengellyel 8000 ft
- gyújtás dekli 2000ft
-kuplung dekli olaj és vízpumpával 3500ft
-termosztátok 1500/db
-fesz-szabájozók 3000ft
-FŐTENGELY 6000FT
-power tengelyek 32 és 35 mm es is van 6000ft /db
-trafó 3000ft
TZR 125 4DL KERÉKSZETT SZUPERMOTÓ ÉPÍTÉSHEZ 16000FT
ÉRDEKLŐDNI TELEFONON 30 512 9874
Sziasztok !
1992-es TDR-em nehezen indúl , gyakran csak tolásra. Alapjárati csavar teljesen becsavarva és így van 1500-2000-es alapjáratom és így is leáll . Kompresszió tökéletes 3500 Km-es dugóval . Én az alapjárati fuvókára tippelek . De nem tudom a karbi pontos paramétereit így utána se tudok nézni . Ha valaki tudna segíteni esetleg a méretekben és hogy mi lehet a baja az ha lehet jelezzen mert nagyon nagy szarba vagyok miatta .
előre is Köszönöm .
Sürgősen keresek deltaboxos tdr 125-höz középső fejidomot.
Ha valakinek van eladó írjon.
gondor.z@freemail.hu
Segitség kellene nekem az elsö lengés csillapitóba menyi olajat kell tenni.
Tippek nem jok pontos adat kellene