Segítség! egy jobbos alsó teleszkóp szár kéne nagyon sürgősen nagyon fontos! a tengely befogó csavarjai nekem beleszakadtak és kéne egy másik alu ház!
valaki tudna nekem eladni?
Sziasztok!
Kis segítség: tdr 125 '94-esen a hengerfejről lejövő két cső amik a karbira mennek pontosan hogy mennek rá a karbira?balos cső karbira felülre vagy alulra?
köszi előre is, remélem érthető
Én vettem meg morazstól a tárcsát és a féknyerget.
Van nekem most feleslegbe 320as TDR tárcsa+ brembo 2 dugós nyereg., a tárcsa egy picit kopottabb mint a morazsé volt, de a festés jó rajta. a féknyereg meg jó, kicsit talán a stiftet meg kell finomcsilolni, vagy polírozni mert már nem jár olyan könnyen rajta a nyereg
tárcsa+féknyereg 6ezerért megy is ha kell.
Hello. annyi kérdésem lenne hogy 1993 as TDR 125
Bármely olyan dugattyú aminek 100342 -IND a jelölése, az jó bele?
mert elméletileg e a gyári szám, ez nem az ablakos dugó! hanem a felsliccelt szoknyás
(méret most nem lényeg csak ez a szám)
Üdv mindenkinek. Segítségeteket szeretném kérni, hogy Budapesten hová tudnám vinni a hengeremet fúratni ahol jól dolgoznak, és meg is hónolják nekem. Másik kérdésem az volna, dugattyút milyet érdemes venni Proxon, és Vertexen kívül ? Mert nekem egy kicsit ezek drágák. Van valakinek tapasztalata Meteor, For Yamaha dugattyúkkal kapcsolatba ? TKR(J)-t ahogy láttam R-es blokkba nem lehet kapni. Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Hali mindenki!
Ki akarom iktatni a különolajzást és annyi kérdésem lenne, hogy mit kell elvégezni ehhez? Tehát, hogy elég annyi csak hogy le eresztem az olajat a tartályból vagy valamit ki is kell kötni stb...?
Előre is köszönöm segítséget!
a te kuplungod 4 vagy 5 csavaros?
mert ami nekem van külön az 5, ami még a motorban van az 4 :)
max annyi hogy azt a leszorító fedelet is oda adom vele ;)
a termosztátod hogyan csatlakozik a hengerfejre?
mert ez 3 db csavarral :)
ha minden passzol akkor megbeszélünk egy árat és holnap el is tudom küldeni
de sajnos csak egyben
Valaki tudna segíteni hogy hogyan kell a benzin-levegő arányt beállítani ?
valaki tudna nekem eladni?
Kis segítség: tdr 125 '94-esen a hengerfejről lejövő két cső amik a karbira mennek pontosan hogy mennek rá a karbira?balos cső karbira felülre vagy alulra?
köszi előre is, remélem érthető
Van nekem most feleslegbe 320as TDR tárcsa+ brembo 2 dugós nyereg., a tárcsa egy picit kopottabb mint a morazsé volt, de a festés jó rajta. a féknyereg meg jó, kicsit talán a stiftet meg kell finomcsilolni, vagy polírozni mert már nem jár olyan könnyen rajta a nyereg
tárcsa+féknyereg 6ezerért megy is ha kell.
az első fék elkelt tárcsával együtt
Bármely olyan dugattyú aminek 100342 -IND a jelölése, az jó bele?
mert elméletileg e a gyári szám, ez nem az ablakos dugó! hanem a felsliccelt szoknyás
(méret most nem lényeg csak ez a szám)
Ki akarom iktatni a különolajzást és annyi kérdésem lenne, hogy mit kell elvégezni ehhez? Tehát, hogy elég annyi csak hogy le eresztem az olajat a tartályból vagy valamit ki is kell kötni stb...?
Előre is köszönöm segítséget!
mert ami nekem van külön az 5, ami még a motorban van az 4 :)
max annyi hogy azt a leszorító fedelet is oda adom vele ;)
a termosztátod hogyan csatlakozik a hengerfejre?
mert ez 3 db csavarral :)
ha minden passzol akkor megbeszélünk egy árat és holnap el is tudom küldeni
igen van
elméletileg termosztát is van, de megnézem hamarosan
árat majd írok ha megvan mind2 :D