kössz most leállítom az ülés projektet mert már sokan hívtak most meg van egy csomó, elvagyok foglalva a szinterezéssel a fényezés ok öszerakom átkábelozom mire kész leszek megint télen motorozok szokás szerint te mikor mégy vissza németbe e mailba írj.
Látod baszod, én - időben - szóltam kérlekalásssan. Kecskére bíztad a káposztát
Már látom hogy te is törzs "B terv" kuncsaft leszel jövőre. Bár szerinted már a 250-es RD is nagy, ha meglátod ezt azonnal felvágod az ereidet, de hát ajándék lónak...
Tegnap bezséltem egy esztárgályos szakival, aki évtizedekig dolgozott ilyenen, most is van neki otthon, azt mondta, ha fűtetlen helyen áll a gép, akkor télen kínosan nyomja fel az olajat akkor is, ha megfelelő olaj van benne.
Magarázott még valamit valami golyóról meg stiftről, de ezt nem értettem mert én még nem láttam belülről e400 olajpumpát.
üdv a multkor láttam vannak eladó portékád nekem lc-hez kellene nagyon jó állapotban kompl ülés nekem van egy pár egyenlőre nem akarom áthuzatni csak ha nincs más lehetőség előre is kössz.
Hát persze! Ahogy megbeszéltük! Részemről semmi változás. Haverommal dojcslandiából üzleteltünk cép mocit alkatrésznek. Kiderült, hogy a mocikája nagyon pöpec. Most itt tartok. Csavarozok ide -oda. Küllős kerekeket csinosítgatom. a MOGYI PETI ISTENKIRÁLY alu kerekeit hagyom benne. Jó lesz valamire a mocika. Lehet, hogy bérbe adom. Vagy eladom. Nem tudom még. Motor utcai marad. Nem kell ide tunying. Filling lesz racingos. Meg a sebessége.
Bárcsak, a reszeléstől ne tudnám felvenni a telefont...
Megyünk mint a töketlen, így év végén!
Két Pesti vonalas hívásom volt,nem tudtam hogy ki az!
Holnap hívlak Péterbá!
Már látom hogy te is törzs "B terv" kuncsaft leszel jövőre. Bár szerinted már a 250-es RD is nagy, ha meglátod ezt azonnal felvágod az ereidet, de hát ajándék lónak...
http://data.hu/get/4012057/E40...
Tegnap bezséltem egy esztárgályos szakival, aki évtizedekig dolgozott ilyenen, most is van neki otthon, azt mondta, ha fűtetlen helyen áll a gép, akkor télen kínosan nyomja fel az olajat akkor is, ha megfelelő olaj van benne.
Magarázott még valamit valami golyóról meg stiftről, de ezt nem értettem mert én még nem láttam belülről e400 olajpumpát.
Megyünk mint a töketlen, így év végén!
Két Pesti vonalas hívásom volt,nem tudtam hogy ki az!
Holnap hívlak Péterbá!
24h má ugy se lessz ráadásul a mamiba nem lehet visszaalakitani.
és eztet mé?