Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kössz most leállítom az ülés projektet mert már sokan hívtak most meg van egy csomó, elvagyok foglalva a szinterezéssel a fényezés ok öszerakom átkábelozom mire kész leszek megint télen motorozok szokás szerint te mikor mégy vissza németbe e mailba írj.
má fejsd ki véleményed bövebben,erröl a témárol az öregszabó meg mondta hogy kuka lettél nem megyün szürcsölni?
Látod baszod, én - időben - szóltam kérlekalásssan. Kecskére bíztad a káposztát

Már látom hogy te is törzs "B terv" kuncsaft leszel jövőre. Bár szerinted már a 250-es RD is nagy, ha meglátod ezt azonnal felvágod az ereidet, de hát ajándék lónak...
Péterbá, igértem az e400 gépkönyvet, itt van.

http://data.hu/get/4012057/E40...

Tegnap bezséltem egy esztárgályos szakival, aki évtizedekig dolgozott ilyenen, most is van neki otthon, azt mondta, ha fűtetlen helyen áll a gép, akkor télen kínosan nyomja fel az olajat akkor is, ha megfelelő olaj van benne.
Magarázott még valamit valami golyóról meg stiftről, de ezt nem értettem mert én még nem láttam belülről e400 olajpumpát.
most mit fosol jégmotort akarsz,rád különben sen egyszerü motort faragni mert nem éred el a kormányt, alábtartokat is máshová kell helyezni.
üdv a multkor láttam vannak eladó portékád nekem lc-hez kellene nagyon jó állapotban kompl ülés nekem van egy pár egyenlőre nem akarom áthuzatni csak ha nincs más lehetőség előre is kössz.
Ahogy a Főgecó mondta....hogy melyik szezonra lesz kész, azt nem beszéltük meg... Még előttem az élet java, ráérek
nem volt mégrá igazán idöm mert még szombaton is meló lessz.
Amúgy, hogy halad? Karácsonyfás buli lesz?
Hát persze! Ahogy megbeszéltük! Részemről semmi változás. Haverommal dojcslandiából üzleteltünk cép mocit alkatrésznek. Kiderült, hogy a mocikája nagyon pöpec. Most itt tartok. Csavarozok ide -oda. Küllős kerekeket csinosítgatom. a MOGYI PETI ISTENKIRÁLY alu kerekeit hagyom benne. Jó lesz valamire a mocika. Lehet, hogy bérbe adom. Vagy eladom. Nem tudom még. Motor utcai marad. Nem kell ide tunying. Filling lesz racingos. Meg a sebessége.
Bárcsak, a reszeléstől ne tudnám felvenni a telefont...
Megyünk mint a töketlen, így év végén!
Két Pesti vonalas hívásom volt,nem tudtam hogy ki az!
Holnap hívlak Péterbá!
csináljam tovább a vasat?
Ennyire nem reszelhetsz hogy sose veszed fel a telefont!4
Hali tud valaki a 250lc dobozról bekötési rajzot, igazából működik de maradt egy fekete + egy barna szálam.
Megjöttek a tank matricák. Hamarosan átviszem.
Ez lesz az 1. zéró emissziós 2t sz@rság.:))
Vazze Attis. Mondtam, hogy a másik likat heggesszétek be, nem ezt.....
persze neked csak réses kell,mé nem jó a membrános?
24h má ugy se lessz ráadásul a mamiba nem lehet visszaalakitani.
Vajon eladó a speciális gatyája?
TRK
Ki heggelte?
Szarul nézett ki
D:)
és eztet mé?
Első lépés a 4T felé
23 Milláért már vihető a Trakesz!