Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb annyira gyors mint a simsonok,ettöl gyorsabb leszel a 200rd vel.
Ne si mondd, nálunk az egyik esélyes mtoort dikháltuk előtte való héten Nándibával.
Leszakadt az eső, kellett bele egyel ksiebb gyertya, jól ment vele az ombre, pol ból várta a rajtot.

A rajtot elrontotta, de két kör alatt viszajött, már jó helyen volt, amkor kilukadt a dugó.
Bennefelejtettük előző napról az egyel kisebb gyertyát...
Addig is megpróbálom lemásolni
http://youtu.be/P1Etb_kqxnI
Nagyon várom már. Rendesen elvonási tüneteim vannak olyan rég volt már verseny. Nem is tudom, hogy bírtad ki, hogy nem mész. De hát a manageri teendők ügyebár Esőben meg még utcán sem mentem, nem hogy versenyen. Nagyon izgi lenne kipróbálni.
tavalyelőtt szombaton egész nap ugy esett hogy a csizmákból öntöttük ki a vizet az edzés végén meg vissza kellet karburálni mert egyszerüen megálltak a motorok annyira nem tudták kivonni a vizbűlazoxigent vasárnapra már csak kis eső volt reggel
Esőt mond gyarmatra az időkép
Es
Es
Az olaszok már a spájzban vannak....
az olaszacélok nem nagyon brilliroznak mostanában,sehol
Inkább nézzünk egy kis papi kupát :

http://youtu.be/UNVqcFvoRq4
Szedek neked, ha megfőzöd magadnek:)
Gyurikám! Minden szavad telitalálat, az utolsó mondat meg egyenesen brilliáns.
na ha most a mami kupárol készit valaki valamit akkor jó lenne ha
az összes résztvevő rajta lenne vagy csak irja "mz mami kupa"
kecsóring. De nem csak a mamisok vannak rajta lecsó+stb.
AQ japó foss meg le van szva
Tele van fincsi fehérjével Sütés után fincsi ropogós Állítólag.
Aggyá egy vakondot cserebogárpajor ellen:)
Teljesen nyugott vagyok Mobilon nehezen rakom be a hangulat jeleket. Ezért gondolhattad, hogy mérges vagyok Amúgy ások ...vakondokat üldözök. Csak cigi szünetet tartok
Sanyikám, mennyé' és ássá' fel vagy 100 négyzetmétert, és nyugoggyá le, mert zőőcségeket bezsélsz:)

Kutrik Laci Kuttrik Zsombor testvére, tehát az általa készült video miről fog szólni?
Kutrik Zsomborról és az MZ kuáról főleg.
(erre próbáltam utalni, hogy ha a te feleséged csinálja, ugyan ez történik)

Ha mndjuk (tételezzük fel) én csinálnék videót, és mondjuk lenne supermoto is, akokr a moto egy pillanatot nem szerepelne, mert ki nem állhatom azkat a traktorhangu szörnyeket:)
Érted, lenne rajta 80% simsonos vergődés, 10% veterán,5% Mz kupa 5% minden más.
zóval ez így rendben van szerintem.
(amúgy meg eddig a 125 ről volt nagyon kevés, most arról volt sok)

DAni meg biztos vagyok benne, hogy humorizált
Szerintem elsődlegesen MAMI reklámfilm mz meg az öcsi miatt van több sajnos. Valószínű,hogy ezért fizetést kap a készítő.Szóval a lényeg,hogy nem az ott lévőkről szól igazából.
Mi mi vidink igazából magán célra készültek! Csak azért dobtam fel eddig, mindig vágatlanul ( !), hogy eggyátalán tudjátok már, hogy ki hogy megy. Mindig várok, hogy valaki csinál-e vidit a classicról és miután nem dob fel senki akkor szoktam felrakni. Rajtam kívül az asszony mindenkit próbál bemutatni. Zene és egyébb filling nélkül jól halható motorhanggal jó pár elemzést össze hoztunk itt a fórúmon ezn tényleg amatőr ( gagyi vidiken). Amúgy elgondolkoztató, amit írtál, hogy rólam szólna a vidi! Erre nem is gondoltam, hogy így jön át! Ismétlem, vágatlan! Bár a Dani Kisnémedin amikor átadtam a poszterét beszolt, hogy azért csinálod, hogy elengedjünk a versenyen? Magyarúl bevágódjak?! Azt hittem dobok egy hátast
Kicsi mindenkiből van.

Szerintem az a tematika, hogy alapból MZ-re van kihegezve, amin nem lehet csodálkozni, továbbá minden vidin valamelyik coport hangsúlyos az Mz mellett, most a 125 volt.
Szerintem rendben van ez így.
Ha a te feleséged vidijét vágnátok össze, azon meg főleg emkertsanyi lenne mint főszereplő:)
Itt van a Kutrik Laci vidije. Hát classic-ot ne keressen nagyon benne senki....most sem. De jó vidi. A mi díjátadónknál pld. hátra ment a pályán és bogarakat fotózott Nem vicc! http://mami.bplaced.net/kecske...
Helló

ha van plexid hozzá akkor érdekel. E-mailt az adatlapomon meg találod ha egy képet küldenél róla azt meg köszönném Üdv
ha rátennél 1 rd takot már p24 lenne