Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talán van hozzá plexi hogy milyen meg kell keresnem.
ne szivass mert nem szeretem ezt a játékot
Eladó!
Borzasztóan mennek ezek a motorok. Manusoknak meg elgurult a gyógyszer.A mezőny meg szinte végig eggyütt maradt.
csak szólok hogy nem nagyon hallom a hangját...
http://youtu.be/RX0fIuJLO0M uyan oylan elmebetegek mint nálunk az MZ kupások:)
Sziasztok

RD 125 LC hez keresek Fejidomot plexivel vagy csak plexit. Akinek van írjon.
Üdv szakik! Makulátlan 350 lc kipufogókat keresek.
Yamaha dt-rd 50 (13n) váltó főtengely deklikkel eladó 5000ft
yamaha dt- rd 50 nicasilos henger dugóval 10000ft
yamaha dt airsal henger kb 60ccm eladó 0km es dobozával eladó
RD 350 KEREKEK 3000 FT /DB
ELSŐ TÁRCSÁK 5000FT /PÁR
RD 350 LC BALOS HENGER 65.00MM 3000 FT
RD 350 LÁNCVÉDŐ 2000FT
RD 350 YPVS LENGŐVILLA RUGÓSTAGGAL 6000FT
18000ft ( bolti ára 36000 ft )
érdeklődni 30 512 9874
A mail cimem az adatlapon megtalálod.Légyszi küldjél az idomokról jó képeket és az ülésről is!
Gyári 125-200 tank kellene rá. Előrébb kerül az ülés is és elérem a kormányt.
akkor ha jol értem ne számitsak rá mert csinálsz eladó gépeket és kell neked is
nem változtak most a padláson van ezidáig nem vilt vele tervem, csak lomként sulyként szerepelt a padláson nehogy elvigye a szél.
Bár most megfordult a fejembe hogy ha kell épitek pálya motort belöle idehazára meg kintre. Évekig csak vettem az alkatrészeket komplett blokkokat, de most jöjjön is vissza valami, Gátló elöre van olyan ami jó meg hátra is füzött kerék is akad 1 pár / 24hra volt 3 pár felgumizva kompletta/ blokk is akad 1-2 csak jól meg kell csinálni.
persze viszem,de a tavaszon kérdezted hogy nem kell-e a váz is vagy azóta változtak a dolgok?
igen jobbos.
biztos nem viszem,nem teszem be az autóba, trafot ami nem kell hozod?megnézem elöször bele megy e az rd blokk, abbol több van mint váz. Azt lessz +1 korhü váz.
a fél!
Melyik rd?A félidomos v. az egész idomos?
Üdv!eladóvá váltak: yamaha rd 350 ypvs jobbos henger 5000ft,hátsó kerék újszerű michelin gumival 10000ft,komplett sebeségváltó 7000ft,újszerű ülés 5000ft,kétoldali markolat kompletten a bilux kapcsolokkal,kuplungkarral ,fékkarral 10000ft/párban stb! képet küldök, érd atacc@freemail.hu
szerintem jobbos
dehogy!hozd el gyarmatra ha jössz!felhivlak még addig!
Vizes 350-es főtengelyének végén a primer hajtás felőli oldalon balos menet van igaz?