Sziasztok! Hétfőn voltam kicsit motorozni Kecskeméten a Suzukival, itt egy pár perces kis összevágott on-board Az idő nem a legjobb volt, az elején még hó is esett, de utána tudtam motorozni egy jót, igaz, hogy rajtam kívül senki nem volt Majd ide a Sportmotorra is fel szeretném tenni, de ahhoz át kell majd konvertálnom, mert a GoPro nagyon nagy fájlokat csinál
helló rovolt!te keresel 350 ypvs hez alkatrészeket?szereztem rengeteg alkatrészt.majdnem egy komplett motort!irj mailt,ha valami kell!szallw@freemail.hu ra
Hello!
Néhány képem a hátsó futó tengelyéről. felújítás project.
A közeli képeken látszó porvédő gumigyűrű (ami a kupakba megy)
Annak hiánya tart vissza az összerakástól, ha valaki tudna ötletet adni hozzá azt megköszönöm. Eddig egy szimeringes sem tudott még hasonlót sem adni. :(
blok,hátsóteló,fékek,idomok,lábtartok,bovd
enek,lámpák
,kipufogó,
felnik,kormány,villahid,karbi
,müszerfal,gyujtáskapcso
ló,tank,hütö,öninditó,gyu
jtás,levegöszürö........
érd:7053
77495
http://vateraauto.hu/hirdetes/...
Sziasztok! Hétfőn voltam kicsit motorozni Kecskeméten a Suzukival, itt egy pár perces kis összevágott on-board Az idő nem a legjobb volt, az elején még hó is esett, de utána tudtam motorozni egy jót, igaz, hogy rajtam kívül senki nem volt Majd ide a Sportmotorra is fel szeretném tenni, de ahhoz át kell majd konvertálnom, mert a GoPro nagyon nagy fájlokat csinál
Valaki más írta korábban.
Néhány képem a hátsó futó tengelyéről. felújítás project.
A közeli képeken látszó porvédő gumigyűrű (ami a kupakba megy)
Annak hiánya tart vissza az összerakástól, ha valaki tudna ötletet adni hozzá azt megköszönöm. Eddig egy szimeringes sem tudott még hasonlót sem adni. :(