Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi hogy csak most, mi pénz az ára?
Szia.
Valakinek esetleg otthon elfekvőbe 125ös rd hez nincs gyújtás állórész? nagyon sürgős lenne
csiszolópapír.
Köszi a válaszokat srácok :) Viszont a formaleválasztó nyálat hogyan lehet leszedni ?
Ezt többen mondták csak nem tudom a technikáját :)
Szia!

Koplett gyújtásom (állórész, forgórész) lenne hozzá, ha még érdekel.

Üdv!
na,ja! + a méret sem mindegy...
Meg szedje le a formaleválasztót
Nézd meg a gyártási évet! De, az nem jelent semmit ha helytelenül tárolták. A guminyomást is ellenőrizd!
Sziasztok!
Egy gumival kapcsolatos kérdésem lenne ,hátha nektek van vele tapasztalatotok :)
A probléma vele hogy most pár kilóméter van benne ,szinte zsír új....de.....felraktam az rd 125 ypvs-emre és kb 10 perc motorozás után egyik kanyarba úgy keresztbe vetette magát hogy 25 méteres fekete csíkot firkáltam a kanyarba ,ráadásul alig döntöttem ,és a motor még fel is pörgött mintha a 24 lóerő képes lenne elrúgni akármilyen gumit 60km/h nál :D
Amúgy egy dunlopról van szó ami már jó pár éves ,viszont a kis tüskék mindenhol rajta vannak még...
SZERINTETEK KUKA ,VAGY HA BEJÁRATOM EGY KICSIT JOBBAN FOG RAGADNI? (előtte heidenau k65-ös volt fennt az olyan volt ehez képest mint a rágógumi)
Jó estét egy rd 80-am van kérdésem pl milyen méretű fúvókát vegyek bele mert ez eltört(100as) .illetve egy első lámpát vennék sürgősen! illetve ha bármilyen alkatrész van akkor érdekel!
Utána,Gösser!
Gut Besszer RD!
Motroztam!
Hi! Megvannak még ezek a cumók?
Dimma bá, azt a videót át tudná küldeni ami a Simson futamról készült? Nem baj hogy nincs hang, megnézném már anélkül is.
Sziasztok!
Szükségem lenne néhány alkatrészre Yamaha RD 250 LC-hez... 2 gyári visszapillantó, 4db eza kerek index, és 4 db lábtartó... Ki tud ilyet adni és mennyiért?

Köszi előre is!
Sajna én nemtom jó e a 250re, Dimma vagy Petró majd megmondja.
250re kellene, nem tudom hogy jó-e rá? Mi az ára?
Nekem van a 125 ről egy komplett alaplap köll?
HA egyszer az életben össze tud állni, úgy is vellanyos gyula lesz rajta
Köszi szépen!
Üdv! Érdeklődnék hogy levegős megszakító volna volna-e két darab kompletten?
Szia, köszi! Benkő Sanyi le gyártja neked, Martonvásárban lakik.
30/4995614 . Minta kell neki.
Hali!
Szépek a mocijaid!Tudnál abban segíteni,hogy honnan tudnék gyári tankmatricaszettet szerezni a '77-es yamaha RD 200-asomhoz?
Köszi!
Üdv!