Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most pénteken race a ringen?
Eyg kalappal mindnekinek.
Tisztelet az uraknak!
Kellene nekem egy kis segítség. Az mz-emre Rd 400nak a munkhengere került. És ahoz kellene nekem fékkar. Vagy esetleg mással is helyettesíthető?
Előre is köszönöm!
Üdv Maestro!
Összejön péntekre?
Hello
0630/8438107
dobj 1 telszámot és felhívlak
Hello Mondjuk 110 sok érte?
Hello

A motor Szegeden van. Az árban kérnék segítséget fórumozóktól, hogy mi a reális érte így megszorult dugóval.
hello engem érdkelne a motor az ára lenne a fontos és hogy hol van a gép
üdv
Íme a képek mailben írtam a többit.
Üdv! Légyszi küldj képet, és hogy mire gondolsz az árát illetően. Köszi.
cibor33@citromail.hu
Hello
Van egy bontásra ítélt Yamaha RD350 em. Megszorult az egyik henger plussz ideiglenesen forgalombol kivan vonva. Ha valakit érdekel valami vagy esetleg egyben az egész az szoljon.
RD 80-hoz keresek karbit sürgősen. Akinek van legyen szíves és írjon e-mailt: szolvero@gmail.com
hello

kb mar 10 xer kipucoltam a karbikat a jobbos henger megy de a balos lovoldozik langol az erdekes az a dologban hogy a motor ment ezekkel a karbikkal korabban mielott szetkaptam . alltak kb 2 evet es most ez lett a szitu gyertyat kivettem a szikra szep kek eros jo a huzasa is elveszem a hengertol es jol athuz ,nem tudom szokott e az rd gyujtassal gond lenni? mindent csinaltam mar a karbival uszoszintet emeltem kipucoltam es semmi .eloszor be sem akart indulni . mst itt tartok kb 1 heti tomeny szivas utan . a kipufogok nem gyariak rezocsovek vannak fent boldog lennek ha egyszer jarna rendesen a motorja a felujjitas utan
Az alapjárati fúvókát kitakaritottad?
nah emeltem az uszoszinten ennel mar nem lehet feljebb emelni es u a maradt a hiba csak szivatoval megy es pukkadozik dadog es langol a kipufogo vege
Tegnap fújtam. Majdnem mindnek szar már a motorja 20év felett. Szerintem szerencse kell hozzá hogy kifogja az ember. Ez a fekete nem is ment.
Nagyon jól néz ki ez a kipufogó.

Nekem úgy néz ki nagy felújítás kell. Főtengelycsapágyak cserére szorulnak.
Úgy látszik ezt a motort eladásra rakták csak össze valahogy.
Ma sokat haladtam.
A világért sem hajtsd ki őket! Akkor a tuti ha nincs hézag. A haverodra ne hallgass. Kár hogy a szakik nem fórumozgatnak ők jobban vágják a karbi témát mint én. Szerintem alacsony a benzin szinted, és ezért nem akar menni, a szívatóval meg besokall. Az enyémnek ilyen melegben nem kell szívató!
hali
ismét én vagyok a helyzet az rájöttem a gyujtás ok kivettem a gyertyát és ugy járattam 1 hengert erős szép kék szikra van és folyamatos , még szűrögettem a benzint kicsit állítottam az úszószinten most ott járok ha szivató fent van akkor jár a motor de ahogy visszaveszem akkor pukkadozik a balos henger visszahuzom a szivatót akkkor megy megint na erre nem tudok rájönni mi lehet , vannak azok a kis folytó membránok a gumiágyban azok nem okozhatnak ilyen galibát? 1 haverom azt mondta azokat ki kell hajlítgatni akkor jobb lesz a gép , ha tudnál valami okosat írj
köszi üdv
Szegény dugattyúk, még nem tudják mi vár rájuk!
Ha van légkulcsod akkor nem kell.
Én is mostanában szedem szét az enyémet. Kis dilemmába is estem, hogy vegyek-e két LC hengert, amit lehet fúrni világba, vagy maradjon a power szelepes és majd ha oda kerül a sor, hogy már nincs tovább, akkor ráérek gondolkodni.

Nem tudjátok véletlenül a lendkeréken milyen menet van? 27x1-esre csináltattam a lehúzót, remélem jó lesz.
Holnap még egy kuplung rögzítőt csinálok, és jöhet szét a blokk.