Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is éppen ilyet reszelek
Picit váj le a végéből. Na persze úgy hogy azé elérjen a gyertyáig.
nah beindult kb 5x szedtem le a karbit , csak arra jutottam rozsdás a tank és hiába mostam át 5 xör csak volot még benne retek leszürtem a benzint megint karbi takaritás és jó lett megy mind a 2 henger , de azért van 1 kis szépséghiba pukkadozik az egyik henger mozgatom a gyujtókábelt és akkor javul , szerintem kéne 1 uj trafo mertz a gyujtókábel bele van öntve a trafóba . valakinek volt e mar hasonlo hiba jelensége ? ? még lángot is ad ki a kipufogó dob a pukkadozástól.
üdv
Ha a főfúvóka tiszta, át kell hogy láss rajta. A tű hol áll?
igen lyukas természetesen a szívó oldal felé a dt 175 dugo teljesen olyan mint az rd csak szélesebb . ma már odáig eljutottam hogy szivatóval alapjáraton járt kicsit a motor kb 1 2 percet de ha ráhuzom a gázt leáll az teljesen egyértelmű hogy nem jön fel a benzin az uszóházból , a karbik hátsó része is száraz ahol prüszkölni kéne neki a benzint csont száraz semmi nem jön már oda se fel . az lehet hogy a karbik a 2 év állástól valahol eldugultak ugy hogy a sima fujogatás kevés? boszantó megöl már a kiváncsiság 2 év után és finom szép a motornak a hangja nem zörög nem csörög kiváncsi léennék hogy megy
köszönöm az információt
igen
küllőm van csak befűzni kéne, azt is meg tudja csinálni?
KÜLLÖKÉSZíTÉS: Csatári Sándor 5630 Békés , Vésztői út 1/1 tel/ 66/416-463 ,06-30-402-5863. OLDMOTORS BOLT:
Nagy segítség kéne nekem, nem tud valaki olyan embert aki egy kereket át tudna nekem küllőzni olcsón? csak a felnit kéne kicserélni
Nem vagyok benne biztos, hogy van az LC-n is vákuumos benzincsap, de nekem a jobbos karbi belső oldalán van a csatlakozás. Bár ennyitől még szerintem beindulna.
És ha vannak merre néznek?
Az új dugókon vannak lyukak az előtöltéshez?
az olajzo csoveket nem kotottem be a vakumcsovekrol sokat nem tudok a ket szivatot osszekotottem
ugy is probaltam de semmi
A karbin az olajcső és vákuumcső be van kötve?
Ja, és a tankod kap levegőt? Tanksapka nélkül is próbáld.
Légszűrő nélkül próbáld.
2 csoves kulon megy 2 cso a karbikra leszedtem az uszohaz fedeleket is es tele vannak a karbik benzinnel de valamiert nem tudja felszivni a benzint az uszohazbol a motor . erdekes eset . a karbik tisztak kipucoltam oket es hozza teszem ezekkel a karbikkal ment a motor csak csorgott azert szedtem szet meg annyit megjegyeznek dt175 yamaha dugok vannak benne mert 67 es volt a hengerem es 67.5 re tudtam megfuratni oket azt eszre vettem kicsit mas a merete de spray vel beindul a gep es meg fel is veszi a fordulatot . minden fele tanacsot szivesen veszek
udv
Az üresvisszajelzö kapcsoloja. Probáld meg feltölteni a karbikat a csöveken keresztül, és akkor mi lesz. A benzincsapodra hány csö megy, és honnan?
Sziasztok
összeraktam 1 rd350 lc yamahát mielőtt szétszedtem ment a motor tulajdobképpen csak megfurattam a hengereket raktam bele 2 uj dugór gyűrűrt csapszeget semmit nem csináltam a karburátorokkal de nem akar beindulni száraz a gyertya semmi kajaát nem kap van hidegindító spraym azzal ha befujom beindul de 10mp és leáll . kérném ha valalki ért az ilyen jellegű bajokhoz akkor dobjon valami kis infót . lenne még 1 bajom mellékeltem fotókat le van szakadva az a kis kék vezeték gondolom oda megy a váltohoz , erről kérnék valami infót mi az milyen célt szolgál .
köszi előre is
üdv
Olyannal még nem mentem!
A dekoratőrömmel csináltattam,ha kell szólj!
ezt
ÉS olyant hol tudok venni?(matricát)
Szerinted A vee Rubber gumik mienek
van 2.75 és 3.00 és párban 10900 ft! a KETTŐ