Én Repsol-t használtam eddig minden motoromba, és nagyon meg vagyok elégedve vele többihez képest szinte a legolcsóbb és jó minőségű. De ugyebár kinek mi.
Én is úgy szeretnék egy carbon Bodist... Remélem tavaszig összejön. Így belegondolva, kellene még piros fémfékcső, fekete kuplung és fékkar, fekete lábtartó és ennyi, azt hiszem. Szép dolog álmodozni...
nekem is nagyon bevált a gép, idei szezonban 11 ezer km mentem vele, 0 probléma! kopp kopp .... most hogy mentem tankolni a múlt héten akkor villant ki az olajjelző, és néztem itthon evett egy kis olajat... Holnap feltöltöm majd, aztán tavaszi olajcserénél kipróbálok más fajtát hátha azt nem eszi...de ezt sem kajálta eddig, most fordult elő előszőr..
jaja! :)
tavaly kijöttem januárba kellemes napsütés volt 6-7 fok körül!
elmentem 20kmre odébb hazafelé elkapott a hóesés!
senkinek nem kívánom...oan hó volt nem láttam az utat! 6.ba 30al hazagurultam, közbe mindenem havas volt de megcsináltuk a kis drága r6ommal
amugy köszi
Melyik olaj lenne a legjobb az R6-ba?
katt
Ma megírom a levelet...
aztán a karifa alá toljál be 1 jó dobot
de hát a faszomat, ezért vettük...néha 1-2 haverom mondja 2-3000-et mennek 1 évbe! bele is hallnék
imádni fogja az tuti...úúú én úgy imádom az enyémet, faszom elhiszi
tavaly kijöttem januárba kellemes napsütés volt 6-7 fok körül!
elmentem 20kmre odébb hazafelé elkapott a hóesés!
senkinek nem kívánom...oan hó volt nem láttam az utat! 6.ba 30al hazagurultam, közbe mindenem havas volt de megcsináltuk a kis drága r6ommal