Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sisco:beszéltem a Berki Zsoltival ,azt mondta hívni fog ,érti a problémát de egyedül van(!) és millió ember cseszegeti csak este vagy reggel tud telefonálni.
Szerintem le kéne mennünk valamikor ,mert ebből igy nem lesz semmi.
Sajna nekem a ma nem jó!(dóógozooom )
Utána irjátok meg mi van vele vagy meddig lesz bennt!
köszi Sisco, megkérdeztem, de nincs nekik!
r6szabó: megnéztem, de sajna a 2003-as már másmilyen!
Beszéltem erhatmatyival, 6kor szívesen lát bennünket! Ott van, ahol Sisco írta! Akkor 18.00 bejáratnál találkozunk!
Gyurkesz itt érdeklőjél kormányvég után (motorbontó): 06-20-962-9446
Oksi! Én ott leszek!
Térkép itt
Egyszerűbb ha a kórháznál tali 6-kor, nem

Ide kell menni, ugye : Orthopéd-baleseti Sebészeti Osztály, 1145 Budapest XIV. Mexikói út 63-64.
18:30 de ha elküldted a mailt GABOR6 küld választ és te is kapsz körsms-t ha meg van a konkrét időpont vagy itt a fórumon érdeklődhetsz
18.30, ill 19.00, az elötte dől el! Egy korházi látogatásról beszélünk, múlt csütörtökön volt egy kis baleset! Előrébb megtalálod!
Ok! 6kor tali a Hősökön, és onnan látogatás az jó?
7410?
ok. és hány órakor?
6 óra felé általában 8-ig szokott tartani a látogatás de nem biztos
Oksi, és hánykor menjünk?
Gyurkesz nekem is ma délután lenne jó. Többen jelezték, hogy jönnének esetleg körsms Icemannek

aramis ha nálad lesz a moci csütörtökig hozzd ki a Htérre és megnézzük. több szem többet lát
aramis: a bringáról tudsz vmit írni, vagy ha van képed felrakni? Az igazi az lenne, ha csütörtökön elhoznád a talira, és ott megszemlézzük!!!
Köszi Join! Akkor mivel nekem csak ma jó, ki jönn be velem délután erhatmatyihoz? Szerintem 5-6 körül mehetnénk! Nekem jó kicsit késöbb is!
Join: akkor várjuk a pontos helymeghatározást, és meddig lehet látogatni?
Obudán.
No, szerintem ma vagy holnap délután meglátogathatjátok erhatmatyit, biztos örülne nektek. Tehát mexikói úti kórház, a pontos helyet ezen belül majd még délután megírom.
Hol laksz? Mit lehet róla tudni? Fénykép van?
igen. de még lenne egy két kérdésem! nem vagyok egy nagy ász. ezért örülnék ha tudnátok segiteni. van nálam egy R6-os két hete de még nem vettem meg. És szeretném tudni,hogy megéri e? mármint a motor nagyon tetszik SÖTT!!!! de azért jobban örülnék ha egy két szakértő szem is látná.
Nemis! Mindig neked kell a babér! Mié vezeted félre szerencsétlent!
Csináld csak ahogy írtam!
Ne hallgas rá, a biztos a 7393-as
A kérdőjel a végén csak véletlen volt... bocsi