Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek szerint tényleg garantált hogy elesek de ez baj mert en egy higgadt ember vagyok, valahogy ugy mint baumgartner zsolt aki meg lassan is kepes volt kicsuszni a palyarol:) szoval szamomra meg sosem volt elkepzelheto hogy elessek:) ezek szerint mar most lelkiekben keszulnom kell. mennék ilyen oktatásra, de 200 ezer és csak 3 nap, kicsit draga nekem ezert a 3 naper, bar ha tenyleg er valamit akor megyek
Nem de ott megtanítanak a motoron ülni,irányítani.Én is azt hittem,hogy tudok de még mindíg nem jó.Ott biztos,hogy mindenki rengeteget fejődik és nem a te mocidat lezúzva jönnek a tapasztalatok.Na meg ha odafigyelsz akkor rengeteg felesleges buta eséstől óvod meg magad.
oo bazeg akkor a 3 is sokk nekem, akor legyen 5 perc, én először csak végig akarok menni, épségben hogy ismerjem a pályát, életemben em voltam rajta. najó 1x kocsival de az mas volt:)
Én idén voltam kint először a H.ringen és szerintem 3.00 körüli volt az időm.Most meg 2.15. 7-8 alkalom.
szóval ha nem iratkozok be a suliba garantáltan perec a vége?
Mindenféleképp lassú csoport pályán!És mégegyszer mert már írtam mindenféleképp valamelyik suli a ringen!Ha teheted.Sporólsz 1 évet+1 motort.
zozoelvtárs is volt ilyen suliba és rengeteget tanúlt.Ezt volt alkalmam szemügyre venni a P.ringen 60 km/h szélben.
de amugy sztem nem lennek gyorsabb mert elég kezdő vagyok, valahol elkell kezdeni, realitas taajan allok, először szokjam meg, szokjunk össze, aztan mehet a fényezés...de ahogy aitt a profik köridejet nezem en olyan 3 percel mar beernem:)
a hátuljára tervezek egy meglepetés matricat, majd leolvasod:) amúgy a kawánál ügyeltek a hátuljára is nem velelten hogy a többieknek is tetszen:) necsak annak aki rajta ül:)
Ugye szép csak 1 probléma van vele.Nem szeretném magam elött látni.Mert akkor lassabb vagyok!
na ezaz amitől félek kicsit hogy sok a f.fej

de nagyon szívesen kiprobalnam, pályán is mindenképp ki fogom, csak vegyem át:) amugy előtte sok fos motorom volt ez az ami inkabb komolyabb. egy mz-t vagy egy krossz honda csak nem egy speedbike
Pályán voltál már?Gyere érd.kipróbálni sokat fejlődhetsz!Ez saját tapasztalat.Csak a f.fejekre vigyázz.
3 nyílás van a dobon igen, elegjol nez ki:)
KawaNinja:Most már látom szép a gép!Én sz. a legszebb 600"636".ÉS MÉG ZÖLD IS!
Hát 2005-ös és ilyen limezöld (kawazöld) még a kereskedésben van, hétfőn már átveszem most jön vácról:) de halk mint a franc, kellrá valami dob:)
Arra csinálnak valami MVAugusta-hoz hasonlót.Az jól néz ki.Milyen évjáratú a Kawa?Milyen színű?636?
Vagy itt"sportmotor.hu"valahol vagy a motorinfo.hu olvastam már nem tudom régen volt.Én megkérdezném a Vlado-t nálla mennyi.
en a D&D kipufofknal lattam még növekedést hátsó kerékre +4 LE-t de asokan azt mondtak hogy ez kamanduszi, hát nem tudom:)
már fel is hívtam az amargót most épp nyitva vannak, és MINDEN laser dobra kedvezmény van, azaz hogy ők eredetileg Suzukit árulnak de a teljes laser kínálat akciós jomagam kawasakira nezem épp a kipuffot arra is tudnak:)
Akránál +3Le 7900/ford.=160000 Ft.Ez nem biztos,hogy megéri.Inkább 1 fogaskerékcsere 5000 ft.Nekem is csak azért van Akra mert ezt kaptam ajándékba.Na meg még kb 3-4kg-mal könnyebb lesz a gép.
ez engem is érdekelne ki az aki szétszedi az Akrát és ugyanolyat csinál?
Teljesítménynövekedés!Bármilyen dobot veszel nem érezhető.1 értelme van,hogy hangos lesz a géped és így talán nagyobb biztonságba vagy.Ha már a gyári értéket tudja az már jó.Én úgy tudom,hogy 2 dob tud a gyári érték felett 1 picivel Akra,Yosi.
Én a helyedbe olyat vennék amit itt csinálnak.Van valaki aki szétszedi az Akrát és ugyanolyat csinál persze olcsóbban.Ja és olyan héjjal amilyennel szeretnéd.
Andrewboy!

http://www.motorinfo.hu/news.php?nid=3677 - itt van egy cikk, hogy augusztus 5-ig -20% van a Laser dobokra, amiket az Amargo-nál tudsz megvenni. Ezen kívül, ha a motorinfó Adok-Veszek részére mész (esetleg más oldalon), és ott kiválasztod a motorkiegészítő termékeket (http://www.motorinfo.hu/modules.php?pg=adv&cid=7), akkor ott is tudsz találni sport dobot, bár ezek használtak, de biztosan olcsóbbak, mint az újjak, és ugyanazt is tudják!
Sziasztok!

Tudnátok tanácsot adni sportkipufogó vásárlásához? Milyet érdemes aminek jó a hangja ill. nem kerül egy vagyonba és jól is néz ki? Összekötőcsövet adnak e hozzá, kell e egyáltalán stb... Ja, a teljesítménynövekedés sem egy utolsó szempont....
Előre is köszi

Andrewboy
Na...újra gép előtt. matyinak jobbulást, Sisco brádának így megkésve is, de Boldog szülinapot, yaninak pedig ezer köszönet a tegnapi segítségért.