Péntek este nekem is komoly utan volt hazafelé yanitól...állati nagy forgalom a 4-esen, szakadó eső (az útról persze nem akart lefolyni), ráadásul most jártam először életembe arra...hát nem kívánom senkinek.
én is szerettm volna meglátogatni,,hm,,hm
sajna nem tudtam
örülök, hogy jobban van
tök jó hogy ilyenek vagytok
viszont ma kész rémálom volt a motorozás!!!
lényeg, millió km-es szél M5, aztán 4es út
még Szolnokra lefelé hagyján, de visszafelé,
előztem egy mittomén milyen kocsit, szemből jöttek, de gondoltam békésen beleférek, aha,,,csak akkora szél lökött balra, hogy alig bírtam vissza menni a sávomba! nem beszélve a kamionok által kitaposott útról,,,,,jajjjjj
asszem még nem így soha nem paráztam be,,,,
így elmesélve nem gáz,,,,de ott
Szerintem örült neki erhatmatyi, hogy benéztünk hozzá és már szemmel láthatóan jobban van
De GABOR6-nak igaza van, ami ott bent van az rettenetes . A körülmények borzasztóak, nem csodálom, hogy minél elöbb szeretne már otthon lenni de már csak 4 nap
Meglátogattuk erhatmatyi-t. Egész jó hangulata volt.
Remélem felvidítottuk egy kicsit. És így gyorsabban gyógyul. A hétvégén már haza engedik.
Viszont az a körülmény ami ott van abban a kórházban, nagyon szomorú.
Oda kéne elvinni a miniszteri bandát, feküdjenek be egy hétre, a szemét @nuciukat.
Voltunk bent Matyinál. Jobban néz ki, mint csütörtökön! Helyrepofozták az orvosok, már csak idő kérdése, és újra köztünk nyúzza a vasat! Pénteken engedik haza!
Hát igen Talma elesett de mindig olyan kis dolgokon múlik, hogy hihetetlen. a Lüthi gyerek meg fennmaradt de hogy csinálta mai napig nem értem:) talmanak peche volt:(
Ami a hétvégi MotoGP-t illeti felért egy iszapbirkózással
Sajnáltam Talmát, de hüle volt hogy nem ment óvatosabban Kissanci: voltál a Csiki-Begénél sörözni?
Szomorúan hallom mi történt a múltheti Klubtali után, mialatt én épp Balcsira mentem.
Nagyon sajnálom erhatmatyi. Jobbulást kívánok neked!!!
Megpróbálok elmenni én is a kórházba meglátogatni, de nem biztos, hogy odaérek
Sisco: egy kicsit megkésve, de Boldog születésnapot Neked!!!
Engem is érdekel majd a 125-ös apriliás suli!
Iceman: örülök, hogy újra köztünk vagy!
Andrewboy: nekem jöhet olyan kék led. Hol vetted?
Aramis: amint tudlak beregisztrállak. Megkaptam az e-mailed
Zsubaby: várunk a legközelebbi Klubtalin.
Én a Balcsin töltöttem a hétvégét és tök jót pecáztam. Fogtam 3 potykát (pontyot).
Ma meg gurultam egy 400 km-es karikát. Nagyon jó volt, de nagyon fárasztó. Kib@szott jó utak vannak a Bakonyba.
Útvonal: Szárszó-Tihany-Zánka-Tapolca-Sümeg-Devecser-Ajka-Pápa-Veszprém-Székesfehérvár-Bp.
ja,,,,biztos nem fizetünk nekik még mindíg elég tb-t
najó,,,ezt inkább hagyom
Hát az a korház egy trágya!
szögezzük le
a 4es egy xar!
Péntek este nekem is komoly utan volt hazafelé yanitól...állati nagy forgalom a 4-esen, szakadó eső (az útról persze nem akart lefolyni), ráadásul most jártam először életembe arra...hát nem kívánom senkinek.
én is szerettm volna meglátogatni,,hm,,hm
sajna nem tudtam
örülök, hogy jobban van
tök jó hogy ilyenek vagytok
viszont ma kész rémálom volt a motorozás!!!
lényeg, millió km-es szél M5, aztán 4es út
még Szolnokra lefelé hagyján, de visszafelé,
előztem egy mittomén milyen kocsit, szemből jöttek, de gondoltam békésen beleférek, aha,,,csak akkora szél lökött balra, hogy alig bírtam vissza menni a sávomba! nem beszélve a kamionok által kitaposott útról,,,,,jajjjjj
asszem még nem így soha nem paráztam be,,,,
így elmesélve nem gáz,,,,de ott
Szerintem örült neki erhatmatyi, hogy benéztünk hozzá és már szemmel láthatóan jobban van
De GABOR6-nak igaza van, ami ott bent van az rettenetes . A körülmények borzasztóak, nem csodálom, hogy minél elöbb szeretne már otthon lenni de már csak 4 nap
Meglátogattuk erhatmatyi-t. Egész jó hangulata volt.
Remélem felvidítottuk egy kicsit. És így gyorsabban gyógyul. A hétvégén már haza engedik.
Viszont az a körülmény ami ott van abban a kórházban, nagyon szomorú.
Oda kéne elvinni a miniszteri bandát, feküdjenek be egy hétre, a szemét @nuciukat.
Bakker én se láttam már vasárnap óta.....
Sajnáltam Talmát, de hüle volt hogy nem ment óvatosabban
Kissanci: voltál a Csiki-Begénél sörözni?
Megjöttem!
Szomorúan hallom mi történt a múltheti Klubtali után, mialatt én épp Balcsira mentem.
Nagyon sajnálom erhatmatyi. Jobbulást kívánok neked!!!
Megpróbálok elmenni én is a kórházba meglátogatni, de nem biztos, hogy odaérek
Sisco: egy kicsit megkésve, de Boldog születésnapot Neked!!!
Engem is érdekel majd a 125-ös apriliás suli!
Iceman: örülök, hogy újra köztünk vagy!
Andrewboy: nekem jöhet olyan kék led. Hol vetted?
Aramis: amint tudlak beregisztrállak. Megkaptam az e-mailed
Zsubaby: várunk a legközelebbi Klubtalin.
Én a Balcsin töltöttem a hétvégét és tök jót pecáztam. Fogtam 3 potykát (pontyot).
Ma meg gurultam egy 400 km-es karikát. Nagyon jó volt, de nagyon fárasztó. Kib@szott jó utak vannak a Bakonyba.
Útvonal: Szárszó-Tihany-Zánka-Tapolca-Sümeg-Devecser-Ajka-Pápa-Veszprém-Székesfehérvár-Bp.
By Gáborinó