Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor?
Balcsin leszünk úgy néz ki. Arra gurulászunk!
A hétvégén van valami program vasárnap ráérek
Még horvátba is le szeretnék menni a nyáron baromi jó volt
A szlovák gurulásra elmegyek én is
Ha nem vagyok veletek mindig valami galibát csináltok
Tudok valamiben segiteni erhatmatyinak doki vagy valami
Bakker dolgozom nekünk ilyenkor van nyomulás a szabadságok ideje alatt tudjuk elvégezni a rendszer karbantartásokat. Még kb két hét és vége a mizériának de most ez van mási is dolgozik ugy hogy nem nyavajgok
Sisco igazad volt mint mindig!
Ezt mondtam neked tegnap Gyurkesz emlékszel . Szerintem jól tettük, hogy hívtunk orvost
Jobbulást erhatmatyi részére!!!!
vazzeg! szegény
Most beszéltem erhatmatyival, eltört a lapockája, ma még vizsgálják, hogy kell műteni, vagy nem! Holnap engedik haza! Hat hét felépülési idő!
Napi vicc:

Egy idős ember egyedül élt Idaho-ban. Fel akarta ásni a paradicsomos kertjét, hogy elültesse a paradicsomokat, de túl nehéz munkának bizonyult számára. Az egyetlen fia Bubba, aki segíteni szokott neki, börtönben ült.
Az öregember leült és megírta neki problémáját.
"Kedves Bubba, sajnos elég rosszul érzem magam, mert úgy néz ki nem tudom felásni a paradicsomos kertem ez évben. Már öregszem és túl nehéz munka már ez számomra.
Bárcsak itt lennél, tudom, hogy nem lenne ez promléma, mert megcsinálnád helyettem.
Csókol: Apád."

Pár nappal később levelet kapott a fiától:
"Kedves Apa,
nehogy felásd a kertet, oda rejtettem a hullákat!
Bubba"

A következő nap reggelén egy csapat FBI ügynök jelent meg a helyszínen és feltúrták az egész kertet. Mivel nem találtak semmit, bocsánatot kértek az öregtől és elmentek. Az öreg még aznap kapott egy újabb levelet a fiától:

"Kedves Apa,
A jelenlegi helyzetben ennyit tudtam segíteni. Menj, és ültesd el a paradicsomokat.
Bubba."
Gyurkesz próbáltam már keresni meg sms is írtam de még nálam nem jelentkezett, ha van infóm tudatom veletek!
Dtom király, ha beszéltél vele hívj vagy üzenj légyszi. Én is hívtam de nem vette fel.
Jó reggelt mindenkinek!

Látom már mindenki értesült a tegnapi

pajzs
Sziasztok!

Mielőbbi felépülést erhatmatyinak!
Sisco:beszéltem a Zsoltival ,délután kell visszahívnom az idomok miatt.Mondtam neki hogy ebben a hónapban össze kell rakni a gépeket.
Sziasztok R6 tulajok! Szükségem lenne egy (használt, bontott, felesleges, de hiánytalan) 2000 es R6 os első sárvédőre. Fényezve lesz, úgyhogy mindegy milyen állapotban vana fényezése. Ha valaki tud olcsóért, az szóljon plíz!
Sziasztok!

Hosszas keresgélés után megtaláltam a jelszavam a fórumos accountomhoz. Mától ismét fórumozok. Részvétem az összetörteknek, remélem hamarosan mindenki ismét motorra tud ülni.
Zozo: mostanában ritkán hallani felölled! Mi újság? Elfoglaltság, vagy elég lett a klubból?
Jobbulást kivánok a sérültnek remélem nincs gond márami az egészségi állapotát illeti.
Ha tudok valamiben segiteni szoljatok!
Igen, hívott tegnap de sajnos nem tudok menni du-n
A mentő a mmexikói útra vitte be, közben utánfutóval eljöttek érte Győrből!
pajzs: neked megvan a száma! Hívd fel légyszi, hogy mizu vele!
Sisco

Beszéltél Ice-al? Ha minden jól megy délután jön hozzám, felrakjuk a gombákat.
Azt mondta mivel még nem volt Cegléden, majd beszél veled és együtt lejöttök.