Bakker dolgozom nekünk ilyenkor van nyomulás a szabadságok ideje alatt tudjuk elvégezni a rendszer karbantartásokat. Még kb két hét és vége a mizériának de most ez van mási is dolgozik ugy hogy nem nyavajgok
Egy idős ember egyedül élt Idaho-ban. Fel akarta ásni a paradicsomos kertjét, hogy elültesse a paradicsomokat, de túl nehéz munkának bizonyult számára. Az egyetlen fia Bubba, aki segíteni szokott neki, börtönben ült.
Az öregember leült és megírta neki problémáját.
"Kedves Bubba, sajnos elég rosszul érzem magam, mert úgy néz ki nem tudom felásni a paradicsomos kertem ez évben. Már öregszem és túl nehéz munka már ez számomra.
Bárcsak itt lennél, tudom, hogy nem lenne ez promléma, mert megcsinálnád helyettem.
Csókol: Apád."
Pár nappal később levelet kapott a fiától:
"Kedves Apa,
nehogy felásd a kertet, oda rejtettem a hullákat!
Bubba"
A következő nap reggelén egy csapat FBI ügynök jelent meg a helyszínen és feltúrták az egész kertet. Mivel nem találtak semmit, bocsánatot kértek az öregtől és elmentek. Az öreg még aznap kapott egy újabb levelet a fiától:
"Kedves Apa,
A jelenlegi helyzetben ennyit tudtam segíteni. Menj, és ültesd el a paradicsomokat.
Bubba."
Mielőbbi felépülést erhatmatyinak! Sisco:beszéltem a Zsoltival ,délután kell visszahívnom az idomok miatt.Mondtam neki hogy ebben a hónapban össze kell rakni a gépeket.
Sziasztok R6 tulajok! Szükségem lenne egy (használt, bontott, felesleges, de hiánytalan) 2000 es R6 os első sárvédőre. Fényezve lesz, úgyhogy mindegy milyen állapotban vana fényezése. Ha valaki tud olcsóért, az szóljon plíz!
Hosszas keresgélés után megtaláltam a jelszavam a fórumos accountomhoz. Mától ismét fórumozok. Részvétem az összetörteknek, remélem hamarosan mindenki ismét motorra tud ülni.
Beszéltél Ice-al? Ha minden jól megy délután jön hozzám, felrakjuk a gombákat.
Azt mondta mivel még nem volt Cegléden, majd beszél veled és együtt lejöttök.
Egy idős ember egyedül élt Idaho-ban. Fel akarta ásni a paradicsomos kertjét, hogy elültesse a paradicsomokat, de túl nehéz munkának bizonyult számára. Az egyetlen fia Bubba, aki segíteni szokott neki, börtönben ült.
Az öregember leült és megírta neki problémáját.
"Kedves Bubba, sajnos elég rosszul érzem magam, mert úgy néz ki nem tudom felásni a paradicsomos kertem ez évben. Már öregszem és túl nehéz munka már ez számomra.
Bárcsak itt lennél, tudom, hogy nem lenne ez promléma, mert megcsinálnád helyettem.
Csókol: Apád."
Pár nappal később levelet kapott a fiától:
"Kedves Apa,
nehogy felásd a kertet, oda rejtettem a hullákat!
Bubba"
A következő nap reggelén egy csapat FBI ügynök jelent meg a helyszínen és feltúrták az egész kertet. Mivel nem találtak semmit, bocsánatot kértek az öregtől és elmentek. Az öreg még aznap kapott egy újabb levelet a fiától:
"Kedves Apa,
A jelenlegi helyzetben ennyit tudtam segíteni. Menj, és ültesd el a paradicsomokat.
Bubba."
Látom már mindenki értesült a tegnapi
pajzs
Mielőbbi felépülést erhatmatyinak!
Sisco:beszéltem a Zsoltival ,délután kell visszahívnom az idomok miatt.Mondtam neki hogy ebben a hónapban össze kell rakni a gépeket.
Hosszas keresgélés után megtaláltam a jelszavam a fórumos accountomhoz. Mától ismét fórumozok. Részvétem az összetörteknek, remélem hamarosan mindenki ismét motorra tud ülni.
Ha tudok valamiben segiteni szoljatok!
pajzs: neked megvan a száma! Hívd fel légyszi, hogy mizu vele!
Beszéltél Ice-al? Ha minden jól megy délután jön hozzám, felrakjuk a gombákat.
Azt mondta mivel még nem volt Cegléden, majd beszél veled és együtt lejöttök.