Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de az a hosszu egyenes tényleg nagyon ótvar:) bazi hulyen nez ki:) mondjuk ha adna +20 lóerőt akkor el tudnam visleni a motoromon:)
Hát ne ma lesgszebb ez a scő, de mondom nekem kicsit job bahelyzetem, hiszen édes mindegy hogy hogy néz ki, ugysem latszik belőle semmi, minden cső elvan rejtve a váz mögé meg minden alá, és a dob is a hátsó ülés alatt foglala helyez a ZX 636 -ban szóval ha csunya is, ugysem latszik csak a vége:) de adok egy kis képet:)

Hú ha nekem ekkora csövem lenne!
Ja és így néz ki a D&D kip. Szerintem akármilyen korrekt a hangja ez akkoris iszonyat gagyin néz ki avval a hosszú egyenes csővel.

Egy ilyet találtam a neten, talán hasznos annaka aki kipufogót akar venni!
Kipufogóteszt
Az a szép hogy jónéhány kip. márkáról még nem is hallottam és term. itthon nem is beszerezhető ezért USAból kell hozatni. Az Akrát mindenesetre nagyon lehúzza hangban...
Jobbulást neki! Melyik kórházban van?
Hogy holnapra? Nem tudom...biztos, hogy örülne nektek, de szerintem jobb lenne a kedd talán. Bár mi valószínüleg holnap megyünk, mert az tesója és a lányai kedden mennek haza Fr.o.-ba, és szerintem még szeretnének találkozni. Ha meg holnap látom, meg tudom mondani, hogy mi van.
Sajnálattal hallom! Legutóbbi értesülésem szerint még nem kellett műteni! Hétfőn bemehetnénk meglátogatni estefele, persze csak ha lehet!
Join: szerinted lesz olyan állapotban hétfőre? Vagy inkább pár nappal késöbbre tegyük a látogatást?
Ki volna benne?
Túl van a műtéten, de min. péntekig bent kell maradnia. Valami csövet raktak be neki. Ez óvintézkedés, hogy nehogy megteljen a tüdeje vízzel/valami folyadékkal. 4 napig lesz bent a cső.
Mégis meg kell műteni nem csak a lapockája tört el, hanem az egyik bordája is.... megsértette a mellhártyáját, és az egyik tüdeje kicsit össze van esve, vagy valami ilyesmi....
Hmm.Ez szerintem nem jó ötlet ameddig az ügy le nem zárult! Ha értitek mire gondolok!
hát ha egy 100asbol emgall a dob akkor megveszem, a hang alegfontosabb szerintem legalabbis nekem. hogy hoyg nez ki az mindegy mivel az ules alatt van az egesz ugysem latszik ki belőle semmi. nezz meg egy Termignioni dobnak a hegeszteset, annal szarabbat ugysem latsz:)
Köszi az 5leteket! A D&D dobokról olvastam is, hogy azoknak a legkeményebb a hangjuk de megnéztem és nagyon szarul néz ki. És árban is kb 100ra jön ki szállítással USA-ból. Ha szállítanak egyáltalán. Még várom az e-mailt a cégtől
akor majd kerjuk el tőle ha ittlesz!
de valszeg csak ő megnézte a kamerán
Idézet Gyurkesztól, a 2vel ezelőtti lapról:
Megnéztem a videot, sajna végig szembenap volt, de a buktát meg a városban pár jó felvételt azért lehetet csinálni!
vagy? Nincs? Lhete, hogy csak én olvastam félre, várj egy kicsit...
lenne rola video?
Hi!
Erhatmatyit nem kell műteni, holnap hazajöhet. A videót hol lehet megnézni?
és hol kell ilyet kikevertetni? nekem is kellene csak amit a kwasakiba neztem az gyarlag 70!! ezer és nekem enniy azert nicnsen erre a célra:)
úgy csináltatom...

csak a megfelelő anyagot kell kikevertetnem!
ha úgy pontosan úgy csinálják meg neked mint a rajzon van, akkor nem lehet gond :)
hmm értem...

akkor "vállakkal" együtt kell csináltatni:)
Ha előre megy a motor miközben esel (márpedig mér ne arra menne), akkor a konzolon lévő vállak nekiütköznek a váznak és nem engedik elfordulni. Eséskor yaninak is ledarálta a csapot.
és ez nem gáz, hogy hiányoztak a csapok?