Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KawaNinja 6-8 e közt számla nélkül kb. de pontosat holnapra tudok ha ennyiért jó
oks, azert kerdezd meg:) érdekelne az infó!:)
majd kibélelem:)
Nem fedett de egy takaró bőven megteszi
légyszives:) köszönöm:)

fedett ahely?:) vagy huyleseget kerdezek?:)
Itt dolgozom az árpád hídnál van mlettünk egy örzött parkoló span az ember megkérdezzem menyi lenne 1 motor hely ?
Kérdezd meg Icemant! Lehet, hogy érdekli!?
az remek, akkor jó ár érte csak kellene 1 autós vagy több motor akikke lbérelnék:) mert akor tök egyedül 1 db motornak kivenném az egesz garazst? amugy a 13 kerben lakom szoval helyileg sincs közel de lagalabb jo aron lenne és elszeparált amenniyben valaki meg kivberlene velem:)

kicsit sok a ha de azert ez jo ajanlat:D
Kompletta
érdekel a dolog!!

ne mlátta mhogy írtál!
a motornak 10 ezer? vagy kompletten?
Akkor vizibuli hétvégén?
Hú vazze! Döglesztő meleg van! Csobbani kell ilyen időben menni! Dolgozni se sok kedvem van!
O.K. vizsem majd akkor jövő héten odaadom.
pajzs:valszeg nem megyek.Elviszed műanyagoshoz felpolíroztatni?Az segítség lenne.Ahol én csináltattam,most annyi melójuk van ,hogy 10 napig semmit sem vállalnak.
KawaNinja:azért téptem csak a számat ,mert van a XI be egy garázs amit bérlek,de augusztusban visszaadom,10 ropi és egy kocsi és két motor simán elfér benne.Külön garázs egy társasház udvarán.
De mind1.
:)

és még tetsztet is kérnek ezek után? behalok:)
Dtom jösz klubtalira? vigyem alámpát?
Ja és persze 4-5 év szakmai gyakorlat
Középfokú magasépítő technikusi végzettségem van. És jövőre tűzvédelmi mérnök diplomám lesz, ha minden igaz
Dtom: remélem addigra meglesz Már csak az esztergályostól függ. Minden más meg van. Sisco szól ha kész van az esztergályos
Kawaninja:kérdeztem melyik kerületben keresel garázst
Gábor6:Mi van a bukógombákkal?Jővő hét csütörtökre lesz belőlle valami
és milyen előképzettség kell hozzá?:)

mármint melyik egyetemet végezted el hozzá?
oké
Majd értesíts minket hogy ment!
Fel van, jó erős spárgával
Akor kösd föl a gatyát