Sisco: A túra jól hangzik, de nagyon durva 24 óra alatt 1000 km 1óra pihenéssel pajzs: a regisztráció persze, hogy nem drága, de 1000km-en a benzinpénz az már k.rv@ sok lenne
A másik meg a díjazás lehetne értékesebb
Viszont jó buli lenne
A túrán ott a helyünk!Több 3 fős csapatot is indithatnánk!Csak én hallottam a tavalyi túráról és hát nem kimondottan sportmotoroknak való.
Hétvégén jó lenne egy Balatoni klubbtali kis gurulással!
Az derék Ez az első R6 amit hallok, hogy anyaghibás lenne
Csere vagy hegeszted?
És vissza lehet rakni a lámpát, ha benn van a gátló?
Kíváncsi leszek majd
Debiza a zenyim. De nem estem el, csak a fejidom leszerelésekor vettem észre, hogy a konzol el van törve. Nagyon úgy néz ki anyaghibás az öntvény. a két fülből az egyik teljesen el volt törve. Ezért rezonáltak a tükrök, és lehet hogy a 240 feletti tartományban emiatt kezdett el inogni az eleje. Szal még egy hely amit érdemes néha megsasolni.
Ezzel összefüggésben mondom el, hogy be lehet szerelni a fejidomba a gátlót, csak az egyik lámpát ki kell venni. Ha elkszült maj"megmutatom.
Sisco: A túra jól hangzik, de nagyon durva 24 óra alatt 1000 km 1óra pihenéssel
pajzs: a regisztráció persze, hogy nem drága, de 1000km-en a benzinpénz az már k.rv@ sok lenne
A másik meg a díjazás lehetne értékesebb
Viszont jó buli lenne
A túrán ott a helyünk!Több 3 fős csapatot is indithatnánk!Csak én hallottam a tavalyi túráról és hát nem kimondottan sportmotoroknak való.
Hétvégén jó lenne egy Balatoni klubbtali kis gurulással!
A klubtalira most már jó lenne ha minnél többen lennénk!Nem csak papíron!
Szerintem is jól hangzik de elgondolkodtató, mert ez nem kis távolság
Hallom ma ŐRÜLETES KLUBTALI
Sisco nem hangzik rosszul nevezni kéne aszem
pajzs
Most találtam: SZALLERBECK BIKE MARATON 24 órás díjazásos motor túra-verseny
A részletes ismertető
Mit szóltok hozzá, elég komolynak hangzik
Holnap nállam vesz részt 1 kurzuson.
Hogy kell megcsinálni a SinglePlayer/Career mode/GP status/Training-ben a ...
Hold a Wheelie
Burnout
Endo
Csere vagy hegeszted?
És vissza lehet rakni a lámpát, ha benn van a gátló?
Kíváncsi leszek majd
Ezzel összefüggésben mondom el, hogy be lehet szerelni a fejidomba a gátlót, csak az egyik lámpát ki kell venni. Ha elkszült maj"megmutatom.