Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap láttam a brigádotokat, mentetek fel le.
Sziasztok!

Egy kis kihagyás után újra itt
Sajnálattal olvasgattam az előző sorokat...
erhatmatyi-nak és a mociknak mielőbbi jobbulást kívánok!!
jobbulást matyinak!

mi lett vele? hogyan jött haza? mert azért ő nem 2km re lakik onnan..
motort hogyan hoztátok haza?
Én is jobbulást kívánok mindenkinek
Hasonlóan siscohoz, ha tudok valakinek, valamiben segíteni, csak szóljatok.
Sziasztok!

Gyurkesz már leírta mi történt sajnos tegnap erhatmatyi jobbulást kívánok, ha kell valamiben segíteni szóljál.
erhatmatyi
JOBBULÁST
De nagy már megint a pangás!
Tegnap megvolt a tali! A Hősökön kb 10-en voltunk, aztán 7-en elindultunk Dobogókőre. Dtom, Sisco, pajzs és haverja, Kissanci erhatmatyi és én!
Csobánka után elsőnek pajzs haverja nézett le az aszfaltról a párnapos CBR1000-el (lehet, hogy nem ártana a jogsi ), aztán Dobogókőnek fölfele sajnos erhatmatyi találkozott a szallagkorláttal! A miértet nehéz megmondani, egy gyors balos után enyhe jobbos, de elötte akkorát fékezett, hogy hátulja szépen égnek ált, majd mikor visszarakta már kevés út maradt a kanyarodáshoz, ami kb 1 méteren múlhatott, Az ott kezdődő szallagkorlát felborította, és az út szélén 10 méter csúszás után megállt! Sajnos matyihoz mentőt kellett hívni, mert a lapockáját fájlalta, és válból nem mozgott a keze! Reméljük nincs komoly sérülése, jóbbúlást kívánunk!!!
A moci szerencsésen megúszta, a jobb oldalon kicsi csúszás, a bal oldalon a szallagkorlát miatt deknicsere!
erhatmatyi: ha tudsz jelentkezz be, hogy mi van veled!
Majd ott, ahol a képeket, csak még nincs fent, mert nem csinálta meg az a fránya informatikus!
itt van még1:
Egy szőke naplója

Szeptember 1.
Most naplót írok. Szerettem volna ideírni, hogy mikor kezdtem bele, de hiába kérdeztem már reggel óta az emberektől, hogy hány óra van, mindig mindenki mást mondott! Úgyhogy csak annyit mondhatok, hogy a sárga színű kör nemrég lement és felment az ezüst színű.

Szeptember 2.
Bár hétfő van, jól telt a napom. Egész reggel egy jó viccen röhögtem. A Béla mesélte pénteken. Kicsit fáradt voltam, mert tegnap videót néztünk. Már eleve későn kezdtünk bele, mert tök sokáig tarott összeszedni 19 embert, mert a filmre rá volt írva, hogy 18 alatt nem ajánlott.

Szeptember 4.
Ma vezetni tanultam. Amikor beültem az autóba nagyon ideges lettem, mivel ott három pedál volt, nekem meg csak két lábam van.
Ma kiderült, hogy terhes vagyok. Ikreket várok. Ezt onnan tudom, hogy vettem két terhességi tesztet és mind a kettő pozitív lett. Nem is olyan gáz a terhességi teszt, azt hittem nehezebb kérdések lesznek.

Szeptember 11.
Ma a férjem otthon hagyta a mobilját. Felhívtam őt, de csak a hangposta jelentkezett. Hagytam neki üzenetet, hogy jöjjön haza a mobiljáért. A mai nap csupa bosszúság ért. Egyrészt 3 órát várakoztam a mozgólépcsőn, mert áramszünet volt a plázában. Aztán amikor a főnök hívott, nem tudtam bemenni. Ugyanis ki volt írva az ajtóra, hogy ,,HÚZNI". Én mondtam is,hogy ,,húúú", de az ajtó nem nyílt ki.

Szeptember 25.
Ma kaptam ajándékba két vasgolyót,de az egyik elveszett, a másikat elrontottam. Sajnos a kifestőmet már kifestettem, de a férjem adott egy lapot, aminek a két oldalára rá vol írva, hogy ,,FORDÍTS". Ezzel elment a délután.

Szeptember 30.
Ma akartam venni egy miniszoknyát, de az eladó közölte, hogy az egy öv.
Megkérdezte az egyik ismerősöm, hogy:
- Mennyi az évi fizetése?
- Sajnos,nem ismerek semmilyen Évit.

Október 1.
Már egy hónapja írom a naplómat. Gyötör a kiváncsiság, hogy vajon érdekli-e az embereket egy szöszi naplója. Amíg ez kiderül, addig elkezdem kiszínezni a vadiúj kifestőmet. Mindenkit puszil:
Szöszi
"j a j a l i g b i r o k i r n i. m i t o r t e n t t e g n a p e s t e ? "

Nem é r t e n i, é r t e n i ? ? ?
pajzs ez N1

j a j a l i g b i r o k i r n i. m i t o r t e n t t e g n a p e s t e ?
Sziasztok!

Merre lehet megnézni a múltkori videókat, amit Gábor vett fel?
Napi vicc:
A szőke nő bemegy az erotika shopba.
- L-e-h-t m-a-g-u-kn-á-l k-a-p-n-i o-ly-a-n v-i-b-r-á-t-o-r-t?
- Persze.
- É-s o-ly-a-n r-ó-zs-a-sz-í-n-t?
- Persze, hogy lehet.
- H-o-gy k-e-ll k-i-k-a-p-cs-o-l-n-i?
igen!
Akkor ma 18:30 lesz klubtali
M ez az egymásnak esés?
Mit vakerálsz?! Mi a baj azzal. Nincs abban semmi rosz, féltem a ruhát!
Na majd meglátjuk a Tátrás túrán, kinek hol van a matrica!!!
Né má,hogy a szivére vette ezt a pelusos dolgot!
Elárultad magad te vagy az 1.
Sose árt 1 jó polír!
7204-7206
Gyurkesz mond meg neki

A kis lusta
Figyelj Kissanci vazze! Mi lenne,. ha nem a 3561-es hozzászólásra válaszolnál a 6734dik hozzászólásban!?!? Vazze! Lusta vagy, hogy egyszerre akarsz mindent letudni? Otthon is így megy?
kissanci HELLÓTOK!
neked is
Egyébként.
HELLÓTOK!
kissanci Te már bent vagy úgyhogy ne fényezd magad!