Én csak 7:45-re értem oda, de voltak még egy jó páran pajzs és Kedvese(ha jól tudom)Dtom, Sisco, yani, Milán, 2new srác Bocs, de nem emlékszem a nevükre, sorry
Mivel programom volt később ezért nem tudtam velük gurulni.
Elmentek Vác fele
Újra itthon vagyok sajna az elutazás előtt némi időzavar lépet fel nálam, mert én azt gondoltam 6-dika a csütörtök, no mindegy én tegnap még úton voltam, ahogy nézem a híreket még szerencse, hogy nem ma jövök (londoni események). A klubtalira csak később tudnék menni, mert ma motorozom a ringen 17. 45-től 20. 00-ig. Majd telcsizek merre vagytok, és oda gurulok. Most rengeteg a munka de ez szinte már normális így szabi után.
pajzs és Kedvese(ha jól tudom)Dtom, Sisco, yani, Milán, 2new srác Bocs, de nem emlékszem a nevükre, sorry
Mivel programom volt később ezért nem tudtam velük gurulni.
Elmentek Vác fele
addig is
pajzs
Üdv újra magyar földön
Már több hónapja fenn van
YAMAHA R6 Klub alakult !!!
Várjuk Yamaha R6 tulajdonosok jelentkezését az ország bármely részéről.
Cél: Ismerkedés, találkozók, közös túrák, jó bulik, stb!
Bárki megírhatja véleményét ide: www.sportmotor.hu –on az R6-Klub fórumába. Hogy mit gondol a dologról, és mit tudna besegíteni a szervezésbe.
Aki halja, látja adja tovább!
Légy Te is az R6-Klub tagja!
Újra itthon vagyok sajna az elutazás előtt némi időzavar lépet fel nálam, mert én azt gondoltam 6-dika a csütörtök, no mindegy én tegnap még úton voltam, ahogy nézem a híreket még szerencse, hogy nem ma jövök (londoni események). A klubtalira csak később tudnék menni, mert ma motorozom a ringen 17. 45-től 20. 00-ig. Majd telcsizek merre vagytok, és oda gurulok. Most rengeteg a munka de ez szinte már normális így szabi után.
Na így kell belesúgni a ló fülibe
Nézd és tanulj!