Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi ez tőled komoly elismerés!
Jó reggelt mindenkinek!

Örülök, hogy tegnap mindenkinek silkerélménye volt.
Lesz ma találkozó? Sörözést terveztek vagy csak a szokásos Hősök terét?
Nekem személy szerint az utóbbi jobb lenne, persze ha inkább a sörözést választjátok akkor is felmegyek, de akkor pontosan írjátok le merre találhatő a söröző.
Volt fenn, de nem volt ilyen jó időm!
A lassúba többet nem megyünk! minden körben volt legalább egy 5-ös csoport, akiket úgy együtt hozták a 3 perc körüli időt! Hát elég nehéz őket biztonságosan megelőzni! Nekik se jó, meg nekünk se! Úgyhogy következőbe a gyorsban megyünk!
Mentem Sisco haverjával, ő kb ugyan olyan időket megy. mint mi. Ő ment a gyorsban is, és csak 1 motoros előzte meg!
Időre visszatérve a 3. menetben csak 2.1*-es időim voltak, 2.2* egy se! Te hogy is voltál ezzel?
Gratula, az nagyon szép idő! És még idény közepén járunk!!!
Gratula! Nagyon szépen fejlődsz!
Én félnék még a gyorsba.
Gyurkesz:Neked akkor most volt fenn időmérő?És ha igen akkor mennyi az időd?
Tényleg nagyon jó volt.Ennyire még soha nem élveztem.Célegyenes végén féktávon végig mosolyogtam a sisakba k.jó volt.
2:15.094 YEAH
Hali mindenki! Én is hazaértem, megfürödtem, kajáztam és felébredtem!
Jó volt nagyon, de következőbe a gyorsba megyünk figyelsz Kissancci!!!
Hívott Zozo, ma ért haza és ezért nem tudott kijönni!
Várjuk a képeket, bár főleg Sanci van rajta!Majd sasolom a netet, hátha találok magunkról! De most inkább megyek kummantani!
Egyébként megjegyezném, hogy nagyon meg vagyok elégedve a gumimmal, ahhoz képest hogy Michelin Pilot Sport van fenn és elől /60-as.
Utcán pályán nekem bevált Piros pont neki
Klubtagok és nem tagok

Akkó holnap a klubtalin megejtenénk a rég emlegetett sörözést
Benne vagytok

Köszi Sisco de azért te sem panaszkodhatsz, Te is nagyon jól mentél annak ellenére, hogy nemrég ...
Majd alakulni fog, jön magától
Még nem tudom mikor tudom felrakni a képeket
Én is hazaértem. Jól éreztem magam, az utolsó két futam tetszett a legjobban . A teljesítményem halovány volt a baleset emléke miatt . Majd alakul

A többiekenk gratula nagyon jól mentek. Külön elismerésem GABOR6-nak és pajzs-nak

Mikor láthatjuk a képeket
gerzson: aproneten találtam a motorfelszereléseknél
Ja és láttunk nagymenőket is a pályán Toth Imit, Vida Tibit Ja és kint volt Pepi is
Csináltam pár képet majd felrakom De lesz kép máshol is mert sokan fotóztak
Mogyesz: pedig kijöhettél volna Reggel 6-kor már 7ágra sütött a nap pesten Mért nem hívtál fel Most már mindegy, majd legközelebb
Üdv Mindenkinek!

Megjöttem a H.ringről HIPER SZUPER KIRÁLY FASZA KIRÁLY volt
7-8 mp javult a köridőm Leért mindkét térdkoptatóm is (ez tudom, hogy vkinek nem nagy szám, de nekem igen ) Még jó, hogy vettem Király időnk volt, csak a szél fújt egy kicsit
Annyira elfáradtam mint a húzat de megérte. Nagyon jó volt.
Ezt a napot beszoptam,de nagyon!!
Mára nekem a webkamera maradtt.
Az ideg megesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajnalban kinézek, szakad a KIBA*OTT eső(Északon)! Akkor mondom irány a meló,kút a pályázásnak.Most kinézek és kezd alakulózni az idő .
Egyfolytában a ring webkameráját lesem,meg az ablakot!
Dilemmazok,mégis ki kellet volna menni????
OK! Köszi Iceman!
Gyurkesz:Legközelebb Rossival hasonlítod magad össze?

Már alíg várom a legközelebbi videot!
A yamaha world-nél is láttam.
Sziasztok!Reggel ott vagyok a kúton,ha megkaptam a superbikeot az már a postaládámba van reggel megnézem.
Mi ez a pangás? Holnap jön még valaki, vagy mindenki eltünt?
Ciao tutti!

Gabor6!

Hol lehet kapni ezeket a Conti gumikat?
Nagyon ember barát az ára!
Azért ez kb úgy néz ki, hogy ő megy egy lájtosat zsebből, én meg beleadok apait anyait!
Azért az utólsó elötti elötti jobbosban brutál, legalább 1-2 másodpercet kapok egy kanyarban!