Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsika 26
majd győri/környéki különítményt is vedd hozzá
lehet erőm se marad még kuplungolni se:)
Gyurkesz: a beregisztrált Tagok száma eddig .... na .... na .... 25
De lesz még a kzeljövőben pár Tagunk ld.: Zsubaby és a többiek
Majd elküldöm az új taglistát is a régieknek
Részvétem! Pár hete én is átestem rajta!
majd csak most megyek gurulni egyet:)))

de még előtte jó kis búúúútorpakolászás....( most ment el a festő)
Na volt ma valaki motorozni? Mentetek Balcsira?
Most kicsit mennem kell, sziasztok, majd később visszanézek.
Akkor szépen haladsz! Csütörtökre akár végig is érhetsz! Bár van még pár oldal! Szerintem menni fog a 18 óra! Addig még ugyis felvetjük! Ha még nem tetted küldj reg mailt a yzfr6@citromail.hu-ra névvel elérhetőséggel, és akkor minden eseményről kapsz vagy emailt vagy sms-t!
Elhatároztam ugyanis, hogy végigolvasom, hogy ne veszítsem el a fonalat.
Gyurkesz: Egy óra már sokat segítene rajtam, tényleg jó lenne találkozni, három napja olvasom a fórumot, a 64. oldalon járok.
Nem tudom, majd bejelentkeznek! Ha egyáltalán neki mertek vágni? Bár ahogy ismerem, őket!
A mai balatoni túrázók még nem jöttek meg? Ha időben észbekapok, összefuthattam volna velük, nekem a standard útvonalam a Győr-Veszprém-Csopak, ha csak egy lájtos motorozásról van szó.
Ha gondolod a kedvedért korábra is tehetjük, és mivel elég későn sötétedik még van is értelme eljönni!
A csütörtök 19 órával egy bajom van, hogy nekem még haza kell érnem Győrbe sötétedés előtt, mert a tompítottom és a fényszóróm is (mindig azzal megyek) úgy van beállítva, hogy ne az utat világítsa, hanem kisüsse a köcsög autósok szemét. Legalább észrevesznek.

Matyi
És hogy "Győr messze van" ne lehesen kifogás, egy tagunk konkrétan Spyke Siofokról is lejött már párszor! Most nem tud ugyan jönni, mert Olaszban van, bár meglepődnénk, ha onnan eljönne a talira!
Nagyon helyes! Egész szép számban kezdünk alakulni! Lehetünk már majdnem 30-an? Gabor6 mennyi az annyi?
Amúgy is régen volt igazi tali a Hősökön, mert vagy eső mosta el, vagy pályázni voltunk! Most csütörtökre jó lenne sokan összejönni és megdumálni az élet nagy motoros dolgait! Főleg rátok számítunk új tagok!!! Ha minden igaz Iceman is tud jönni és végre motorral!!! Szóval mindenki készüljön a csütörtökre, és hozzunk össze egy nagy talit! Döntsünk végre rekordot!
Hello Zsubaby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsubaby-nek van egy nagyon kedvező ajánlatom!
Karbon a motoron topik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintetek fog élni a lehetőséggel?

Ogre: A Gy-M-S-megye közelebbről mit takar
Hi erhatosok!

Rajtam kívül van még egy kollégám-barátom-szoszédom, aki szintén zenész, és három hangvillás 6-osa van, majd hozom őt is.

Matyi
Hmm le kellene tennem a különbözeti vizsgát. Majd jövőre
Akartam is mondani, hogy majd együtt mehetnénk klub talikra, esetleg .
Akkor tényleg óvatosan, és egy kalappal a vizsgára, bár nem hiszem, hogy gond lesz!
Na azért időnként a Győriek is felnézhetnek ide Pöstre! Majd megyünk mi is arra!
nah, legalább itt a környéken is erősödünk R6 ügyileg...

amőgy haverom is kedden veszi átt az új R6 ot... és akkor már lám lám... máris 4en vagyunk.....és még kitudja hányan....:)))

Én meg most nemnagyon merek motorzni, mert csütörtökön megyek vizsgázni, nem akarom megkockűáztatni, hogy ezelatt a 4 nap alatt kapjanak már el....

De szerintem nembírom este megálnni, és csapatok egyet:)
Hali!

Elküldtem a regisztrációs mail-t neked De akkor majd csak hétfőn látod meg