Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BA-MEG EGY BESZÉLŐ MALAC!!!!
hát akkor nemtudom.....

nemsokára indulok siofokra, lassan nem ártana összeszednem magam, úgyhogy lépek is:)
Más: A tanárnő meséli a diákoknak...

Holvolt holnemvolt három kismalac kitalálta ,hogy házat fog építeni!
Elmennek hát a tüzéphez és a legídősebb elkezdi vázolni mire is lenne szükségük: malter tégla stb.

Tanárnő: Nos szerintetek gyerekek mit mondott erre a tüzépes?
Móricka persze majd kiesik a padból...hát szót kap!
Atcsi azt nem látod kívülről itt pl. a váltás, fékezés, kuplungkezelés stb..
vetesd fel valakivel videóra kívülről, és esténként minden lefekvés előtt nézd meg egyszer:)
De én úgy gondolom 2. 25-nél sokkal jobb nem lesz, mert a korom sem azt mutatja már, hogy köridőt fogok javítani
A baj az, hogy nem tudom több körön keresztül úgy fent tartani a figyelmem, hogy minden körben ugyan azt csináljam a motoron.
jó pap holtig tanul
Van még időd rá szerintem!
De azt mondta semmi extra ez csak akkor érdekes, ha mindig ilyet motorozok és attól még nagy, messze vagyok túl nagyok a szórások az időkben volt olyan, amikor 2. 40 volt egyszer volt 2. 20 de akkor meg el zanyáltam a végén szóval van még mit tanulni fejlődni és gyakorolni
nah attól még elég messze vagyok.....

de azért próbálkozom
Meg kérdeztem attist 2.20 volt mikor a végén firgáztam egyet egyébként nem mondják meg az időket mert akkor mindki hajt és itt nem az cél. szerinte
de jó egyeseknek ingyen taníttatják!

Nagyon okos leszel, mégGyurkeszt is felülmúlod a 3 diplomájával asszem annyi van neki!
valamiből tankolnom is kell

de egyébként igazad van!

amúgy elvileg megyek még egy logisztikai céghez..... tapasztalatoket, ismereteket szerezni... és ezt mind térítésmentesen teszem, tök ingyen:)
zozo köridőkről nem tudsz semmit mennyiket mehettél tegnap kb
Ne a jövedelemre koncentrálj, ha nem arra valamit fejlődjön a tudásod gyakorlati része
hát én júniusban sikeresen leérettségiztem(elnöki dícsérettel 5 ösre...) /depedál vagyok mi /

most szerdán sikeresen le OKJ-ztem /szoftverüzemeltető és felhasználó/

jövöhéten 14én vizsgázom A ketegóriás jogosítványból..../végre legálisan nyomhatom röhatocskával/

és még jövö héten fogok vizsgázni C kategóriás jogsiból is......:))

ezek voltak a mostani kitűzött céljaim a nyárra.....

egyébként nem lógok.... mert amikor van egy kis szabad időm, akkor megyek segítkezni apámnak......

de egyébként valami egyéb munka az jól jönne... nézelődöm , hátha akad valami....
valami távmunka, vagy valami egyszerübb, jól jövedelmező:)))
Igy igaz
Elhiszem, hogy ragaszkodik hozzád és azt is sosem ártana neked, hiszen ő egy anyuka és minden anya így viselkedik ez így normális. Te most lógsz egész nyáron vagy valami munka után, nézel?

hííííííííííííííres leszek.........
atcsi125 látod a bukógomba után a ruhád lesz a főtéma majd nyitunk neki egy topikot igaz zozo bá
meg amugy is , ne nagyon akarjatok vele nekem mafflást adatni......

1, fel se érne .....
2, miért is bántaná az egyetlen "kicsi" kisfiát..

ő nem tudna ártani nekem sosem....
én nem panaszkodtam a ruháimra.......
sőt.......
Anyukád látni miket irkálsz ide a ruháid tisztításáról ő biztosan lekenne neked egy daliásabb maflást
ohh köszönöm köszönöm......
nagy kő esett le a szívemről