Holvolt holnemvolt három kismalac kitalálta ,hogy házat fog építeni!
Elmennek hát a tüzéphez és a legídősebb elkezdi vázolni mire is lenne szükségük: malter tégla stb.
Tanárnő: Nos szerintetek gyerekek mit mondott erre a tüzépes?
Móricka persze majd kiesik a padból...hát szót kap!
De azt mondta semmi extra ez csak akkor érdekes, ha mindig ilyet motorozok és attól még nagy, messze vagyok túl nagyok a szórások az időkben volt olyan, amikor 2. 40 volt egyszer volt 2. 20 de akkor meg el zanyáltam a végén szóval van még mit tanulni fejlődni és gyakorolni
Elhiszem, hogy ragaszkodik hozzád és azt is sosem ártana neked, hiszen ő egy anyuka és minden anya így viselkedik ez így normális. Te most lógsz egész nyáron vagy valami munka után, nézel?
nemsokára indulok siofokra, lassan nem ártana összeszednem magam, úgyhogy lépek is:)
Holvolt holnemvolt három kismalac kitalálta ,hogy házat fog építeni!
Elmennek hát a tüzéphez és a legídősebb elkezdi vázolni mire is lenne szükségük: malter tégla stb.
Tanárnő: Nos szerintetek gyerekek mit mondott erre a tüzépes?
Móricka persze majd kiesik a padból...hát szót kap!
de azért próbálkozom
Nagyon okos leszel, mégGyurkeszt is felülmúlod a 3 diplomájával asszem annyi van neki!
de egyébként igazad van!
amúgy elvileg megyek még egy logisztikai céghez..... tapasztalatoket, ismereteket szerezni... és ezt mind térítésmentesen teszem, tök ingyen:)
most szerdán sikeresen le OKJ-ztem /szoftverüzemeltető és felhasználó/
jövöhéten 14én vizsgázom A ketegóriás jogosítványból..../végre legálisan nyomhatom röhatocskával/
és még jövö héten fogok vizsgázni C kategóriás jogsiból is......:))
ezek voltak a mostani kitűzött céljaim a nyárra.....
egyébként nem lógok.... mert amikor van egy kis szabad időm, akkor megyek segítkezni apámnak......
de egyébként valami egyéb munka az jól jönne... nézelődöm , hátha akad valami....
valami távmunka, vagy valami egyszerübb, jól jövedelmező:)))
hííííííííííííííres leszek.........
1, fel se érne .....
2, miért is bántaná az egyetlen "kicsi" kisfiát..
ő nem tudna ártani nekem sosem....
sőt.......
nagy kő esett le a szívemről