Dtom: a CD-t amit adtam, ha lemásoltad akkor add vissza és folyamatosan rárakom majd többi a képeket (most már videót is) vagy, ha neked kell a CD akkor maradhat nálad is. Mondjuk van egy rakat üres CD-m úgyhogy mindegy
Sziasztok Motorosok!
Suzuki Freewind 650-re készítettem legutóbb egy karbon idom-szettet! Ha Te is szeretnéd motorod valamely alkatrészét karbonból akkor vegyük fel a kapcsolatot, rövid határidővel korrekt áron elkészítem ötleted.Tel.: 06-70-560-6900
Látom Sanci a névjegyed már átírtad. Viszont azoknál van már jobb kép, amit Sisco felrakott! Látni frankón a különbséget!!!
Nem hiszem, hogy év végéig kell várni rá, szerintem 6.-án min2-3 sec-el jobbat fogsz menni!
Suzuki Freewind 650-re készítettem legutóbb egy karbon idom-szettet! Ha Te is szeretnéd motorod valamely alkatrészét karbonból akkor vegyük fel a kapcsolatot, rövid határidővel korrekt áron elkészítem ötleted.Tel.: 06-70-560-6900
A vasárnap jó lenne egy kis gurulásra,ha összekötnénk egy pancsolással is!Lepence vagy Balaton?
Nem hiszem, hogy év végéig kell várni rá, szerintem 6.-án min2-3 sec-el jobbat fogsz menni!