Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt vannak Ne szóljatok közbe
Tessék felrakni!!! Én is mindjá rakok még fel videot!!!
azon kívül ami nálam van
most 20 perc múlva
Hol vannak még képek a tegnapi nyílt napról
Hú, de jó hogy szolsz! Hánykor lesz?
Srácok! Ha esetleg nem tudnátok mindjárt lesz a MotoGP edzés és holnap a verseny. Vasárnap meg SBK lesz
Dtom: a CD-t amit adtam, ha lemásoltad akkor add vissza és folyamatosan rárakom majd többi a képeket (most már videót is) vagy, ha neked kell a CD akkor maradhat nálad is. Mondjuk van egy rakat üres CD-m úgyhogy mindegy
Ez jó ötlet volt Dtom
Szupi! Nagy számnál engedmény is van! Minimum!
Király jó ötlet
Beszéltem a karbonossal,valamelyik csütörtökön elhoz egy telekarbonozott mocit és akkor megdumálhatunk vele mindent.
engem
Ez negem is érdekel
A kipofógót esésnél ez védi is vagy csak jól néz ki?
Hello carbonmad!Mennyiért csinálsz jobb és bal deknivédőt R6 ra?Ja és hátsó sárvédőt?
Én is menjünk!
Sziasztok Motorosok!
Suzuki Freewind 650-re készítettem legutóbb egy karbon idom-szettet! Ha Te is szeretnéd motorod valamely alkatrészét karbonból akkor vegyük fel a kapcsolatot, rövid határidővel korrekt áron elkészítem ötleted.Tel.: 06-70-560-6900
Én benne vagyok
Üdv mindenkinek!
A vasárnap jó lenne egy kis gurulásra,ha összekötnénk egy pancsolással is!Lepence vagy Balaton?
Látom Sanci a névjegyed már átírtad. Viszont azoknál van már jobb kép, amit Sisco felrakott! Látni frankón a különbséget!!!
Nem hiszem, hogy év végéig kell várni rá, szerintem 6.-án min2-3 sec-el jobbat fogsz menni!
Pedig vasárnapra jó időt mondanak jó meleget eső nélkül.
Beírattam magam július 6. Mindegy mi lesz én, nem dolgozom aznap pont előtte, jövök haza úgy, hogy biztosan nincs meló.
De én motorozni szeretnék nem autozni. Ezek szerint nincs semmi tervezve?