Sziasztok Motorosok!
Suzuki Freewind 650-re készítettem legutóbb egy karbon idom-szettet! Ha Te is szeretnéd motorod valamely alkatrészét karbonból akkor vegyük fel a kapcsolatot, rövid határidővel korrekt áron elkészítem ötleted.Tel.: 06-70-560-6900
Iceman nagyon sajnálom az eseményeket, remélem minden rendbe, jön rövid időn belül.
Gyurkesz gratula szép motorozás volt.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, de dolgoznom kellett egybe nyomtam 29 órát utána, pedig beájultam ma reggel ébredtem fel.
Köszi Uferi! azért még a gyorsba kevés vagyok. Sanci is kente mint a gép! Ki is küldött egyszer a Manselben. Majd rakosgatomn fel a videokat!
Most már jó lenne, ha jönnél! Júli 6 megint Hring! Regisztrálj be te is!!!!
Drága próbáld meg úgy,
hogy jobb egérgomb, majd cél mentése más néven vagy
jobb egérgomb és download with ... ha van letöltésvezérlőd
Remélem így már menni fog
Puszika
Kár, hogy nem tudtál kijönni! Júli 6-ra te is regisztrálj be, mert elfogynak a helyek!!!
Nekem a hétvége nem jó, festek!
Suzuki Freewind 650-re készítettem legutóbb egy karbon idom-szettet! Ha Te is szeretnéd motorod valamely alkatrészét karbonból akkor vegyük fel a kapcsolatot, rövid határidővel korrekt áron elkészítem ötleted.Tel.: 06-70-560-6900
Iceman nagyon sajnálom az eseményeket, remélem minden rendbe, jön rövid időn belül.
Gyurkesz gratula szép motorozás volt.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, de dolgoznom kellett egybe nyomtam 29 órát utána, pedig beájultam ma reggel ébredtem fel.
Vasárnap valami gurulás?
Most már jó lenne, ha jönnél! Júli 6 megint Hring! Regisztrálj be te is!!!!
Én is olyan fáradt vagyok! És nem értem, hogy hogyan lehet izomlázam a tricepszemben!
tegnap tal"lkoztunk
Jóka képek mega videó jól sikerült a tegnapi nap érdemes volt kimenni, mondjuk a hátsó gumim ugrótt a kukába
pajzs
Hétvég?
Még mindig hulla fáradt vagyok
hogy jobb egérgomb, majd cél mentése más néven vagy
jobb egérgomb és download with ... ha van letöltésvezérlőd
Remélem így már menni fog
Puszika
Én ennyivel előnyösebb helyzetben vagyok, mert én már láttam őket