Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja meg tudja vaklaki lesz e ma 7kor tali a Hősök terén?
Helló mindenki, aki éppen nem a pályát koptatja dolgozni kell!!!

pajzs
Zozoba
Engem is érdekelne ez az iskola, megosztanád velem tapasztalataidat?
Köszi
Csocsi
Igyekszem ráhangolódni de most megyek alukálni. Bye
Állíts a programon és jó képek lesznek. Ja és még egy, majd vedd fel a motorok ritmusát és tű élesek lesznek a képek
Még a kocsiajtó is nyitva van, mintha most érkeztünk volna meg vele és máris indul a rablás Hiába egy tökéletese összehangolt akció volt
Ha ezen múlik tuti jó képek lesznek!
Ezt csak azért mondtam, hogy tudjátok, hogy mire lehet számítani a szar*k lesznek a képek
Ez már nem is szept.11-e hanem június 9-i terrorakció
Micsodi Na majd figyuzd
A fényképező gép egy bizonyo sebesség határ alatt egyszerűen képtelen jó képeket készíteni, ez van bocsi annyira meg nem vagytok gyorsak, hogy tű éles legyen a kép
Ok mester, akkor 23.-án újabb profi képeket készíthetsz!
Ezuttal azért legyenek élesek!
Na így már sokkal jobb
Hol jártatok Ti Apám Sisco és mzs/x rátok szegezte a csúzlit

Egy újabb példa a remekül optimalizát, fénytechnikailag kiváló képeim közül. Ha elemezni kellene a képet kivehető a hátsó plató súlya a nekifeszülő emberek támaszkodásából és ez egy olyan összhangot képez ami azt sugallaná, hogy kellene egy kis segítség

by prof. dr. Köhh, Höhh
Mitől rezeltetek be
Kissanci: szóljál már hogy ne emeljék a benzin árakat jó
Kezeket fel!
Kiváncsi lennék, hogy áll a R6-Klub weblap Bár zozo-nak nincs sok ideje mostanában vele foglalkozni.
Ja de jó
Gyurkesz jó képeket készítettem és az oldalad kezd R6 klub hivatalos homepage-e lenni
Sziasztok!

Akkor legyen 23-a a ser ünnepe én benne vagyok , addigra mindenki leteszi a vizsgát, kimotorozza magát

Megpróbálok 23-án kimenni én is a ringre legalább du-ra, készítek majd 1-2 jó képet
Jók a képek
A 9,.ei P-ringes képek egybenitt láthatóak!
23.-án este?!