Nem rossz ár, de ha kiszámolom egy pár csináltatva kb 4000 ft. A különbségből meg 5*30 percet motorozok az euroringen! Persze mindenki maga dönti el, hogy melyikben hisz vagy bízik!
Az egyik barátom a Dúzs Petinél vett bukógombát. Ha jól emlékszem 13E volt. Igaz neki R1-se van. Szerintem ez nem rossz ár, főleg hogy a gyári 30 lett volna.
Nem a csavarokhoz kell felfogni, hanem mivel ott átlátsz a túloldalra, ezt kihasználva általában 10 szálmenettel szokták rögzíteni. Ha nem fér át, akkor egy kicsit tágítani lehet, vagy alkalmazol kisebb szálmenetet, ami nem tudom, mennyire bírja. A rajzon fel van tűntetve egy kisebb átmérőjű belső hengeres "luk", amibe egy pont ua fém perselyt kell rakni. Ennek szerepe, hogy amikor felrögzíted ne a gomba anyagát feszítsd, hanem ez legyen a teherviselő elem. Különben a nagy feszültségtől esetleg törhetne a gomba. Nekem még van előre is, azt majd csütörtökön megmutatom!
Nekem megérte. Az anyagár volt kb 4000 és ebből 4 db gomba jött ki. Esztergálás max ugyan ennyi! Sajna már leteszteltem, és jól szolgált. Nem fogy el olyan hamar, mint az LSL, de nem is olyan merev, hogy törjön!
Az danomit rúd, és a Mór utcában lehet egy szerelvény vagy milyen boltban kapni! Több vastagságban és két színben van! Én aszem 50 vagy 60-asból csináltattam. Esztergájost így hírtelen nem tudok!
Gyurkesz: viszont nekem olyan segítség kellene vagy tel szám, hogy hol tudok venni ezt a DOLOMIT (bukógombának) rudat venni és hol tudnám méretre esztergáltatni
Ha minden igaz én is megyek 23.-án a Hungaroringre, de ez még időtől, pénztől és a vizsgáimtól függ
Egyébként már én se ültem motoron lassan egy hete Elvonási tüneteim vannak
[L=http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=49936&item=7979292359&rd=1]link[/L]