Tévedsz Gyurkesz én se motoroztam ma.Viszont tegnap este mentünk az asszonnyal Bp.-Csobánka-Dobogókő-Esztergom-Visegrád-Bp.utvonalat.Mi után leszállt azt mondta,hogy 1 k.állat vagyok. A legszebb az volt amikor Dobogókő-Esztergom között lenyomtam 2 Gsx-r1000 és 1 CBR900-ast.ASZZONNYAL.Csak azt hallottam a hátsó ülléről,hogy edd már meg!
Vagy igen, vagy nem! Igaz, hogy bitang erős, viszont ha még fejlődésben lévő motoros vagy, egy hatkilóssal gyorsabban tudsz fejlődni, mert nem arra kell figyelni, hogy nehogy elforogjon kanyarban meg tudomisén. Ültem már ezresen, és tnagyon brutál. De nem biztos, hogy most még lecserélném a hatost ezresre!
De nem kizárt, főleg ha R1!
Mindjá itt az este! Ha nekem valaki azt kezdi el feszegetni, hogy mekkorát mocogózott ma, hát amúgy is rossz állapotomat tovább fokozza!
Pedig tuti, hogy rajtam és Siscon kívűl mindenki tekerte a szarvát! Sisco: te hogy állsz a bringával?! Fizikailag kiheverted már?
Sziasztok!
Most indulunk B.Fónyódról.Átkompotolunk Füred-Alsóörs-Veszprém(8 as)-Sz.fehérvár-Bp(811es).Ha valakinek van kedve.Jőjjön.!Mzs/x lassan érkezik.(Bocs,gyoran)
Span: van egy srác Csongrádon aki egyedileg készít MASTEK sportdobokat megfizethető áron. Olyat csináltatsz vele amilyet szeretnél. Pl.: ovál, triovál, rövidített, karbon stb.
Egyik haverom készíttetett HondaCBR600FSport-ra ovál, rövidített, karbon dobot 45 pénzért. Nagyon jól néz ki és nagyon jó hangja van.
Itt a tel.száma:
Mastek 06-30-264-0671
ui: motorozni!
Egyébként a lényege a köv.húz bameg,húzd bameg!!!!!!!!!!!!!!!!
De nem kizárt, főleg ha R1!
most akar ő is venni valami motorformát.... de aztmondta, hogy 1000 ccm alá nem adja...... ugyhogy csak jól járhatok:)
előbb beront a szobámba, aztmondja ide a börzekét, meg a slusszkulcsot.....
csak lestem......
De természetesen egy tankolással mellékelve adtam csak oda neki
Pedig tuti, hogy rajtam és Siscon kívűl mindenki tekerte a szarvát!
Sisco: te hogy állsz a bringával?! Fizikailag kiheverted már?
Most indulunk B.Fónyódról.Átkompotolunk Füred-Alsóörs-Veszprém(8 as)-Sz.fehérvár-Bp(811es).Ha valakinek van kedve.Jőjjön.!Mzs/x lassan érkezik.(Bocs,gyoran)
Egyik haverom készíttetett HondaCBR600FSport-ra ovál, rövidített, karbon dobot 45 pénzért. Nagyon jól néz ki és nagyon jó hangja van.
Itt a tel.száma:
Mastek 06-30-264-0671
Na jó, most még elnézem!
Látom megint humorodnál vagy kissanci jól van