inkább több levegőt kap van sport kipuff-od , mert ha nincs lehet az a baj ha van akkor jónak kéne lenni. mert több levegőt kap és több gázt is enged ki ezen kívül nemtom
hali skacok!!!volna 1 olyan kérdésem hogy vettem 1 sport légszüröt beraktam és szinyó letta mocibol:))) álitani kell valamit a karbikon is??lehet hogy nem kap elég benzint most???csinált már valaki sportlégszűrő cserét 2002-es r6on???
Igen konzolos kell R6-ra Én Öhlins-t néztem, de az új 140E használtan találtam 65-ért, de ahhoz "02-es konzol van ami nem jó a "04-re úgyhogy patt helyzet
Nyilván Matris, azok is faszául néznek ki és full állíthatók.
Meg van Toby is vhol, tán Motorparts de az már tán fejeli a 100at.
LSL is jó egyébként, haveromnak az van F4-en, csak neki van felfogatószem a vázon oldalt. R6-ra meg konzolos kell.
Szerintem ezzel a problémával nem vagy egyedül, ahogy gyorsul az ember úgy egyre jobban pörgeti a gépet ami más rezgés, hanghatást, eredményez én is, sokszor úgy érzem ötödikben, vagyok, aztán mikor lenézek, látom, nyomulok és ez adja a hamis érzést.
Arra is ügyelj, hogy a határ ott van, mikor érzed, meg fogja emelni a hátulját, a fékkart kezeld progresszíven folyamatosan behúzva és kiengedve a megállás pillanatára nekem a saját méréseim szerint jelenleg 110km –ről 0Km-re 40m a féktávom
mzs/x A következőből adódóik a jelenség mikor erőteljesen fékezel, csökken a villaszög magyarul az első teló nyomul befelé a váz felé. A teló pedig nyomódik össze, ez azt eredményezi, hogy a moci instabillá válik, könnyen megy ide-oda az eleje. Amikor így fékezel az a jó, ha mire megállsz annyit, engedsz a féken, hogy a teló kirugózzon, mert könnyen előfordulhat, hogy megállsz és akkor taknyolsz egy jó ízűt.
figyelem!!!:
Hungaroring nyíltnapok legközelebb:
2005. június 23. (csütörtök)
2005. július 6. (szerda)
A 23 nekem nem biztos, de 6.-án mehetnénk! Tessék készülni!!!
köszönöm szépen!
énis kb 0,4-0,6 mm es között tippeltem
Mert ma akartam énis rendleni, csak nemtudtam megmondani, hogy milyen vastagságban kell...
mert aztmondták, hogy mindegyik motorra más vastagságban kell.....
Meg van Toby is vhol, tán Motorparts de az már tán fejeli a 100at.
LSL is jó egyébként, haveromnak az van F4-en, csak neki van felfogatószem a vázon oldalt. R6-ra meg konzolos kell.
lehet, hogy kimegyek egy kicsit gyakorolni
Ha megjön a fizu össze tudod rakni?
Hungaroring nyíltnapok legközelebb:
2005. június 23. (csütörtök)
2005. július 6. (szerda)
A 23 nekem nem biztos, de 6.-án mehetnénk! Tessék készülni!!!