Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg egy S3?!
sajna nincs, de majd érdeklődök, hátha akad!
Igen, nem is kellett feltenni az XP-t

Nincsen véletlenül egy jó videókártyád eladó
reggelt mindenkinek!

pajzs
Hi Sisco!
Akkor szupi lett végre a féped?!
Igen az idomra gondoltam
énisvárom 23.át:)

szóbeli, utána meg megünneplése szakadásig:)
Ha a pályaidomra gondoltál akkor már kifizettem bankszámlaszámra.
idpmot=?
kissanci az idpmot előre ki kellet csengetni vagy attál csak előleget elmész érte vagy elküldi
Látom zozo azt a képet raktad a nevedhez ahol bemértelek.
Én már nagyon várom 23.-át,másra se tudok gondolni P.ring óta.
Jó lenne 2.15-2.20 körül menni.
A 22-dike az jó lesz, jobban várom, mint a 23-at, mert ugye itt kevesebben vagyunk a pályán igaz, este van de, azért biztosan jó lesz.
Akkor jó heted lesz a következő is!
Én se bánnám, ha 22.-én inkább pályázhatnék!
Szia mindenki

Őrültes napom volt holnap este elutazom, és ezt úgy kezelik a kollégáim, mintha soha nem jönnék vissza ennyi kérdés és döntés egy nap alatt nálam mai nap ilyen szempontból abszolút rekord. A ruhám itt van de nem volt időm érte menni. A mocim kisem-toltam a helyréről azt hiszem ez a hét így fog elmenni. Nem baj 22-dikén edzés az biztosan jó lesz és 23-dikán, pedig nyílt nap azt saját mocival fogom abszolválni. A motoros rendőrök nem fognak motorosokat zaklatni ez biztos. Viszont tényként kell kezelni a balesti statisztika Budapesten, motoros oldalon katasztrofális a tavalyi év azonos időszakához képest. És országosan sem túl rózsás a helyzet sok a személyi sérüléses balest. A jövő héten végi motorozni fogok az biztos de, most be kell tolni a szervizbe, mert lötyög az eleje.
dtom-tól most kérdeztem meg, nem megy ő sem a pringre
Szívemből szoltál!
hallottátok a rádióban: sok a motoros baleset, mert a motorosok autók között mennek! Ezért a rendőrök motorosan fogják elenőrizni a motorosokat, és intenzív ellenőrzések várhatók!

Arról persze nem beszélnek, hogy az autósok vadásznak a motorosokra, és hány baleset volt mert nem adta meg az autós a motorosnak az elsöbbséget!

az ilyen hozzáállásra én csak egyet tudok mondani: bekaphatják!!!!
Sanci: megkérdezted a fényezőt? Tudod!
OK!

Én nem! Sajnos!
Megy valaki D.tommal csütörtökön a p.ringre?
ráér, majd megdumáljuk
Sajna közbejött vmi! De ha érdekel a gomba, napközben meg tudommutatni, valahol összefuthatunk!
Pedig az írtad hogy jössz
Zozo se jön
Jön egyáltalán valaki
Nem támogatom a pénteket, legyen inkább jövőhét. Sajna csütörtökön én se leszek jelen!
Sziasztok Suzukisok.
A hétvégén már megint semmi?
Itt volt egy pár sörözős beírás.Szerintem pénteken be lehetne hozni.
Csütörtökön megint arany életetek lesz.Én dolgozom.

Szerintem
Megfontolandó