Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyibe kerül 1 km jó minőségű aszfalt? max 1 misi! Kell egy bodega meg a terület azt had szóljon!
ahhoz nem kis zsé kéne egyébként jó ötlet
dobjunk össze egy kis zsét, és építsünk egy pályát!
ezzel sokan így vagyunk zozo
A neten kellene keresni.
Vannak kint a ringen, akik csak ott motoroznak teljesen pálya gépekkel de, ezt én nem tudom finanszírozni, mert ők egy-egy motorozásért, ami max 2óra fizetnek a pályaigazgatóságnak 150. 000Ft és csak egy mentő van kint de, az meg valójában mindig kint van. Ja és legalább ketten kell, legyenek egy fél pálya eltéréssel.
Most kipurcant a gépe, de elvileg estére már fel tud jönni a netre!
Hát igen, csak nem ismer egyet sem, így meg nehéz!
A jövő héten szívesen kimegyek vele, ha talál valami jó helyet, ahová érdemes kimenni.
Kint kellene körül nézni talán Ausztriában, valami bontóban.
ne is mond. Kes meg az ablakban
Ebben van igazad én sem szeretek a városban motorozni, de máshol azért igen. A pályát én is egyre jobban szeretem.
Ha valakinek van elfekvőben egy 2002-es fejidom tartó konzol, az szóljon Sisconak! Neki az is eltört!
te én is így vagyok. Csak baromi nehéz ezt finanszírozni, de azt nézem mikor mehetünk pályázni! 23.-a?!?!?!
Aztán júliban irány az euroring!!!
Meg aszem van egy Pring júli elején!
Hú vazze, ez sokba lesz!
Az az igazság, hogy én már egyre jobban vágyom a pályán való motorozásra, sőt inkább nagyon , mint a közútira Drágul a benya (Kissanci ez is miattad van ) az egész városban útfelújítások tömkelege, dugó, idegeskedés, meleg ... Á szar ez a városi motorozás
Sajnos leszerelt alkatrész 2005 modellekből van az meg nem igazán jó neki.
Zozo: Sisco kérdezi, hogy megvan-e az alkatrész lista???
Én úgy gondolom, kibírom addig, amíg pályára jutok, ott próbálgatom magam az talán kevesebb, kockázatott rejt magában a resti épségemre nézve. A közúton, pedig élvezem a motorozás korlátozott örömeit.
Persze az anyagi kárt lehet csökkenteni de mit érek vele ha én magam megsérülök.
Az igaz nem élem át közúton azt, amit igaziból a mocizás adni tudna de, sajnos rövid idő alatt sok esemény történt köztünk is, ami arra int jobb közúton lassan motorozni.
Persze, első a testi épség. Csak ha lehet akkor csökkentem a lehetséges károk értékét! Jó példa a mátrai bukfencem. Ha akkor gyári idom van rajta hát behidalok az tuti! A pályaidom egyre jó, ne a gyárit törd össze! Az nem védi a tesati épséget. Nekem megérte felrakni, csak jó volna már valami egészséges kékre fényezni!!!
Csak helyeselni tudok
Mit ér a pályaidom utcán én nem is annyira a mocit féltem, mint inkább magamat, ha meg akad a test, az törik és ott nincs bukótér nincs biztonsági zóna, marad az ésszerű békés mocizás.
Akkor 23.-án tarthatsz nekünk instrukciót!!
De jó én 22-én vagyok edzésen bennem lesz a pálya a nyílt napra

Azé jó lesz előte az 1 óra pálya ahol max 20 vagyunk az is elosztva kétfelé