Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MA ESTE KLUBTALI A HŐSÖK TERÉN 20:15-KOR!!!
Aki tud jöjjön
Rendben! Már szóltam Ice-nak a kör sms miatt
Gyurkesz

Persze viszem a lemezek, ki se vettem a hátizsákbol, nehogy itthon maradjanak.

Na majd csak figyeljetek a pályán, nehogy a kanyarokba körbemotorozzunk benneteket.
Viccet félretéve, a suli minden nap du. 3 kor kezdödik, szerintem nem engednek össze bennünket, hanem ha vége a nyilt napnak, utána jövünk MI!!!
Sisco: szokásos képekre figyelni!!!
Köszi Siscomajd akkor megtalállak titeket
Igaz is! És hozod a lemezeket?
Akkor kint keresük egymást! Ti is fent lesztek a pályán a 125-ösökkel? Aztán nem lealázni!
Gyurkesz

Persze, a H.ringes apriliás sulira megyek, jövö hét hétfön kezdünk, és csütörtökön lesz vége, de csütörtökön elvileg találkozunk a H.ringen, mert ti meg mentek ki a nyilt napra.
Hősök tere
Az mit jelent "szokott helyen" kezdő klubbtalisoknak?

pajzs
Megvárjuk a későn érkezőket is
Klubtagok!

Akkor közkívánatra a mai klubtali gyülekezője legyen 20:15-kor a szokott helyen ok
Mikor mész egyébként, ez ugye a 4 napos?
Zozoba: ez az apriliás suli? Az engem is érdekel! Várjuk részletes élménybeszámolódat!
Wilipi
Szivesen beszámolok róla, de csak ha vége van, mert addig nem kerülök gép ill. net közelébe. Egyébként ugy tudom nem nagyon van már hely....
Mondtam egy két haveromnak, hogy megyek erre a sulira, és volt aki nagyon fikázta azért, mert 125cm 2 ütemü vasakkal megyünk, és azok milyen szarok.... persze egyik se probálta ki....
Ne felejtsd a másolatokat
Akkor vigyek szerszámot este, hú már ha van könnyelműen nem ígérgetek
Te jössz mzs/x Valszínű lesz majd kör sms
naónapot:)
most akko hánykó lesz?
Mi van itt Nehogy már szétessen a Banda! Még jó, hogy lesz Tali!!!
Áttegyük este 8-ra a gyülekezőt??? Szóljatok, mert ...
Ice-nak kell szólni a kör sms miatt
Sziasztok!
7 re én sem érek oda.Fél 9 ig melózom,ugyhogy 20.31 re ott vagyok.:)
sajna én kihagyom! Ez az első, amikor nem leszek ott. Persze a múltheti nem ér, mert akkor senki nem volt ott!
Nekem Jó! merre?
Sanci 8-kor, ok
Én megyek ha átteszitek 9-re.
Nembaj Sisco majd 2en leszünk ha más nem jön el
Ezt én is szeretném tudni, lesz ma tali