Néztem ott milyen volna mocizni isteni utak, vannak és szinte nulla forgalom. De oda utazni a szállás a kaja stb.. sajna egy kisebb vagyon egyébként ott tesztel a superbike is
Persze egy dél Francia országi motorozás alkalmával jól bejárt jó minőségű szinte néptelen utakon azé biztosan merném húzni a gépnek de, mis most itthon vagyunk itt meg nem egy életbiztosítás.
Hali !!!!
Egész hétvégén nem voltam internet közelébe, csak most tudtam benézni a forumba.
Jól elkerültük egymást 9.-én a P.ringen, pedig kiirtam neked az SBK2001-et meg a motogp2-t is... Ha tudom hogy azzal a "nagy dög" kamionnal vagytok, akkor oda tudtam volna adni... Na mind1
Talán ha egyszer sikerül kimotorozni magam és lesz annyi pénzem, akkor lehet én is, azt fogom mondani, hogy csak pályán mocizni és nem közúton. De most nagyon élvezem a mocit az utcán is, még ha nagyon óvatos is vagyok vele.
A közút a más helyzet ott nem merek dönteni szinte csak egészen minimálist, mert nem ismerem az utat, és így hamar lehet feküdni azt, meg ott nem igazán szeretnék, ha feküdni kell, az legyen pályán ott több esély, van sértetlenül felállni.
Én is ezért raktam rá pályaidomot, de még így is van bennem félsz, mert annyi minden összetörhet az idomon kívül is, ami bzi drága móka!
De azt is le lehet festeni szépre, sőt, még egyedire is!
Ezért jó a nem saját gép azt mered lefelehúzni mert nem sajnálod annyira mint a sajátod.
Egyébként viszonylag kis temponál is le lehet húzni a mocit de a saját gépnél van benned egy fék, hogy nem szeretnéd odavágni a vasat. E miatt lehet igaza van Sancinak ami a pálya idomot illeti de én azért vettem ezt a gépet mert nagyon tetszik és pálya idommal nem olyan szép.
Szerintem inkabb a stilus miatt kell neki. Ha nem lenne dupla, akkor sosem erne le es nem is erezne a tavolsagot. Egyebkent vmelyik ujsagban Talma terden lattam gyarilag kb. 5 cm vastagot, de akkor esos futama volt. Szerintem igy allitjak a megszokashoz, az aktualis donthetoseget. Mert ugyebar esoben azert megsem kellene u.annyira donteni nemigaz?
A kis csaló, bár nem hiszem, hogy ezért ragasztott rá még egyet, inkább mert egy verseny alatt elfogyasztja.
Ma végre kipróbáltam a fém fékcsövet. Hát sokkal jobb! Ennyi!
zozo megjött az alkatrész lista amit igértek neked, mert jó lenne vmi infó. Intéznem kell az alkatrészeket csak tudjam, hogy számíthatok e onnan vmire.
Én kerestelek, néztem a szűrke cbr-t, meg a piros fehér ruhád, de nem találtam! Sebaj! 23.-án gyere a Hringre!
Egész hétvégén nem voltam internet közelébe, csak most tudtam benézni a forumba.
Jól elkerültük egymást 9.-én a P.ringen, pedig kiirtam neked az SBK2001-et meg a motogp2-t is... Ha tudom hogy azzal a "nagy dög" kamionnal vagytok, akkor oda tudtam volna adni... Na mind1
Én is ezért raktam rá pályaidomot, de még így is van bennem félsz, mert annyi minden összetörhet az idomon kívül is, ami bzi drága móka!
De azt is le lehet festeni szépre, sőt, még egyedire is!
Egyébként viszonylag kis temponál is le lehet húzni a mocit de a saját gépnél van benned egy fék, hogy nem szeretnéd odavágni a vasat. E miatt lehet igaza van Sancinak ami a pálya idomot illeti de én azért vettem ezt a gépet mert nagyon tetszik és pálya idommal nem olyan szép.
Ma végre kipróbáltam a fém fékcsövet. Hát sokkal jobb! Ennyi!
Rajottem, hogy hogy tudom nagyon konnyen lerakni a terdem a kanyarban.
Bar lehet, hogy nekem nem kettot kellene egymasra ragasztani, hanem vagy otot.