Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De hol lehet lefoglalni?
Teljesen pályagépet építesz ezentúl utcán nem is használod
Érdemes lefoglalni mert van,hogy elfogy aztán izzadhatsz a gyorsba!

Sisco:Azt mondta,hogy kb 10 nap.De,hogy ne komplikáljam a plexit és a karbon védőket amik ott voltak férretetettem.Remélem így azért gyorsabb.
Ja látom, itt csak kettő! Na egye fene,megek én is a lassúba!
Én még nem foglaltam. Nem kint kell megvenni? Hol foglaltál helyet? Hány csoport is van?
Sziasztok!

Na helyreállt a gép, most már van internetem is

zozo én benne vagyok jövő héten egy ausztriai utban csak próbálok vmi címet szerezni addigra

Szerintem 23-án kimegyek én is a ringre de mint Gyalogkakukk

kissanci mikorra lesz meg az idom, mennyi az átfutási idő
De jó lenne,ha meglenne addigra a pályaidom!
Egyébbként Dtom is rendelt,de az övé kék.
Sziasztok Jancsik.
Én 23. a lassú cs.foglaltam helyet.Ti hol lesztek?
akkor kint találkozunk! Remélem! Engem biztos megismersz, piros R6 19-es rajtszámmal!
Na 23.-án biztosan ott leszek a H.ringen , mert akkor lesz az utolso nap az Aprilia-s motoros iskolába.
Szerintem én a héten nem fogok motorozni mert nem jut rá sajna idő
Hát az időjárásra nem de a saját időmre már azé panaszkodnék mert az nincs jelen pillanatban.
jóestét
igazán nem panaszkodhatunk az időre
Egy szezon kb. 28 hét heti kétszer 8óra az évi 67 200 000Ft úgy hogy jobban megéri bérelni
szia
Az csak 4,56 év! És utána?
De ha a téli napokat nem számolom akkor is 6 év! Inkább építeni kellene!
Mentem sziasztok
De ennyi pénzből a h ringet bérelhetnéd egy folytában 1666 napig. Így aztán szerintem felesleges építeni
Banyek, marad a nyíltnap!
Én a tanyán szeretem, volna építeni 45 métert 3 m szélesen de, nekem még ez is sok volt úgy, hogy marad a beton.
1.5 milliárd még beleférne, de 2 már nem!
akkor cél az 5-ös a lotton
Hát ez már nem hangzik olyan jól! Pár nullát le kellene venni a végéről!
Egy négyzetméter jó minőségben minden munkával együtt 13000Ft, ha egy pálya legalább 3km hosszú és átlagos szélessége legalább 10m, akkor a 390. 000. 000Ft ehhez jön még az ingatlan ára a különböző létesítmények a pálya egyéb berendezései szerintem kb. 2. 000. 000. 000Ft-ból meg van.
gyors kalkuláció= 40 misi! Aztán a bérbeadásból lassan visszajön! Persze ez nem hungaroring!