Chriss, az ülésed full újrakészített, vagy "csak" át lett húzva új kárpittal? Az esetleges részletektől se kímélj, ha nem muszáj! (hol, mennyi az annyi, elégedetség, stb)
Jelentkezésed köszönjük, sikeresen feliratkoztál a Mersz Esti motorozás, 2010. Május 28. eseményre. Kérünk, ne felejtsd el jelezni, ha bármi változás állna be a programodban. Emlékeztetőül, a program kezdési időpontja: 2010/05/28 - 18:00.
Természetesen nem engednek fel 90 embert. Ugyan annyi a max. mint egy bror napon. Csak itt van várólista is. Az jelentkezettek egy része meg sem jelenik. A legtöbben pedig azért jönnek erre mert ekkor van idejük.
"A lakberendezőm!? Egy hülye buzi, a seggemről is lenyúzta a bőrt! Egyébként semmi bajom a buzikkal, van is egy olyan haverom..." Na csajok!? Kinek van meg Mr.Rock&Roll detektív? Asszem megnézem 138-adszor is!
Tisztelt chriss.!
Jelentkezésed köszönjük, sikeresen feliratkoztál a Mersz Esti motorozás, 2010. Május 28. eseményre. Kérünk, ne felejtsd el jelezni, ha bármi változás állna be a programodban. Emlékeztetőül, a program kezdési időpontja: 2010/05/28 - 18:00.
Üdv,
--
Mersz team
Egyébként számomra ez egy tök átláthatatlan oldal,....szinte.
Vagy Én vagyok ilyen hülye hozzá
Mindegy majd megoldom.
Kösz a segitséget.
A listát is láttam,sign up,is volt.
Csak a nevemet nem láttam a listán.
De most megnézem mégegyszer.
Köszi
Hogyan tudok feliratkozni merszre?
Addig eljutottam,hogy kidobja a listát,hogy kik vannak eddig feliratkozva.
Magamat,hogy tudom oda betolni?