Szép, de ilyen túrás jákót én fel nem vennék R1-re!
Nem stílusos és ha 200 felett berángatja a szél a hátadon... ...na az k...va kellemetlen! (Tapasztalat Shox Mondiallal)
Szia kalgez. hivj fel és ha hozol egy pendrájvot kapsz egy komplett szervizmaniualt meg minden beállítási doksit a mocidhoz.szeged cityben lakom 06-70-634-2030
Sziasztok használ valaki Metzelert? Most nézegetem ezt az akciós Racetec K3at ,jelenleg kifutó széria és az utód a K3 Interact! Az akciósból a méretembe 67,000HUF /garn. az újból meg 100,000HUF Tapasztalat? Vélemény?
grat. az új vashoz! Kérdésedre a válasz: 1 gyújtás le 2 reset gomb benyovatart és gyújtás rá (lehet,hogy nem jól emlékszem, akkor a másik gombot tartsd benyomva) 3 mutatja a bekapcsolási fordulatot, amit a másik gomb nyomkodásával emelsz 4 ismét reset,menü ugrik, kikapcsolási ford. 5 reset menü ugrik, majd meglátod,még mi mindent állíthatsz...
http://www.youtube.com/watch?v...
nála is 11 körül villan be...tuti lehet állítani..és csak picit zavar mert este azért rendesen zavar,hogy az arcomba világít a fehér fény:(:(
Köszönöm...még annyit hogy a tank alatti műanyag ami olyan karbonos kinézetű és az ülésig fut nekem mindkét oldalt lötyög picit..:(ez szokványos lehet?de köszönöm!
Én is most vettem egy ugyan olyan motort, mint a tiéd, nézd meg a képeimet:)
Miért számít, mikor gyullad ki a fehér lámpa, nekem mindig világít:)))
7000 körül kezd világítani nekem is
Sajnos én sem tudom hogy kell állítani, de majd holnap szétnyomkodom, és válaszolok neked!
Nem stílusos és ha 200 felett berángatja a szél a hátadon... ...na az k...va kellemetlen! (Tapasztalat Shox Mondiallal)