Úgy fog működni ez,hogy az egyik haverom fogja megrendelni.
Csak most Ő kint van Svédben,úgyhogy ha elkapom msn-en akkor szólok neki,hogy mi a helyzet.
Először írok egy mailt az aktuális üzletnek és utána rendeljük meg.
Sokat vagyok Pesten,de először legyen megrendelve és érkezzen meg.
És remélem,hogy az üzlettől nem fogok olyan választ kapni,hogy már nincs,vagy valami hasonló.
Bandi bácsi olyan kérdésem lenne hogy egyik hétvégén nem érnék rá arra hogy 3an: apa, én, te neki ugranánk a 2 unoból egyet csinálni ? Ilyet gondolt ki az öreg hogy akkor váltót át raknánk meg a féltengelyeket cserélnénk. persze ha rá érsz és nem gond.
Mi volt a délelőtti randin az OMV-nél? Szerintem lemaradtam róla, mert ismét törölték a h.szólásokat. El lett intézve a valaga ?
Csak kérnék egy pár hetet,mert mostanában nem igazán van időm ilyesmire.(megy a munkahelyemen a szarkeverés,úgyhogy most azzal foglalaskodok)
Eddig kell nekem egy:M-es,L-es és 2dbXL-es
Neked?
Szólj ha tudsz biztosat és utalom az árát ha kell!
mivel europai yamaha es a yamaha europe hozta be ezert van ra garancia,nem ugy mind az enyemre
Csak most Ő kint van Svédben,úgyhogy ha elkapom msn-en akkor szólok neki,hogy mi a helyzet.
Először írok egy mailt az aktuális üzletnek és utána rendeljük meg.
Sokat vagyok Pesten,de először legyen megrendelve és érkezzen meg.
És remélem,hogy az üzlettől nem fogok olyan választ kapni,hogy már nincs,vagy valami hasonló.
Bandi bácsi olyan kérdésem lenne hogy egyik hétvégén nem érnék rá arra hogy 3an: apa, én, te neki ugranánk a 2 unoból egyet csinálni ? Ilyet gondolt ki az öreg hogy akkor váltót át raknánk meg a féltengelyeket cserélnénk. persze ha rá érsz és nem gond.
Rendelek pólót
Még valakinek?
megyek
Jó hogy akkor lesz! Előtte héten lesz a Brigi ballagása, és azon izgultam, hogy egybeesik ! Te is jössz?