Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, van egy 2005-ös R1-m. Most vettem zavar a fehér lámpa 7000 felett, hogy lehetne ezt másképp beállítani?
Köszi előre is!
Igen 05-ös . De vigyázni kell velük mert, tavaly is árultak 04-est bordót, nem volt nagy baja csak a hegesztés mellet volt elrepedve a váz a blokk fölött, és azt mondták, hogy ez nem nagy baj! Megfontolandó!
Ez 2005ös modell 2006os forgalombahelyezéssel nekem ugyan ez van 2007 januári forgalombahelyezéssel mégsem mondom hogy 2007-es . a szin miatt illetve a kuplungfedél kialakítása miatt is mert azt a 2006os gyártáson megváltoztatták ez nagyon occó de alaposan körbenézve lehet még jó vétel .
130km-re lakik
Elindultam még nem esett a hó rámentem az m7-re ott már szakadt,Pákozdnál tükörjég, leálló sávon mentem 20al,külső sávban a mögöttem lévő kocsi kerezbefordult,majdlem letarolt...
Ugye félúton jártam ... megáltam,gondolkoztam,hogy mi legyen visszaforduljak vagy továbbmenjek ...
továbbmentem ...
Lementem a pályáról Enyingnél, a körforgalomban taknyálás bekövetkezett ...
De még egy ekkora marhát mint Én nem találni a földön ... várható volt a hóesés
én nem messze lakók ettől a kereskedőtől, halkan megjegyzem náluk minden motorban kevés km-van és nagyon jó hibátlan állapotunak hírdetik őket, ehhez a motorhoz odaírták, h apró esztétikai problémák! a lényeg a lényeg mindenki vonja le mire gondoltam! ( tudok róluk pár dolgot)
Bár ők írják a honlapon hogy -20 -30% áért számítják be a mocikat a "mittomén" milyen listaár alapján! Abból lejön a sérülés=........de akkor is kevés ! De mennyi lehet a listaár?
kukk
jo estet-remelem a mai netes kapcsolatom tovabb tart
1. A RESET gombal válaszd ki a megfelelőt.
-A lámpa égve marad az adott fordulatszámtól.
-A lámpa villog az adott fordulatszámtól.(mp.4-et)
_ A lámpa nem működik és nem villog.
2.A kívánt beállításnál nyomd meg a SELECT gombot.
A villanófényt 7000 és 15 000 1/p fordulatszámok között,200 1/p fordulatszámlépcsőben lehet beállítani.
1.A RESET gombal állítsd be a kívánt fordulatszámot.
2.A SELECT gombal erősítsd meg a beállítást.
Utána továbblép a kikapcsolási fordulatszám beállítására.
1.A RESET gombal állítsd be a kikapcsolási fordulaszámot
2.a SELECT gombal erősítsd meg
Utánna továbblép a fényerő beállításra
Valaki tudna segíteni, van egy 2005-ös R1-m. Most vettem zavar a fehér lámpa 7000 felett, hogy lehetne ezt másképp beállítani?
Köszi előre is!
Beszéljünk at R1-ről.
Van két kereke,..... ...mit is kell még tudni,mit érdemes tudni?
Bár igaz vigyázni kell nehogy beteljen mint egy napló
04 vagy 05
Elindultam még nem esett a hó rámentem az m7-re ott már szakadt,Pákozdnál tükörjég, leálló sávon mentem 20al,külső sávban a mögöttem lévő kocsi kerezbefordult,majdlem letarolt...
Ugye félúton jártam ... megáltam,gondolkoztam,hogy mi legyen visszaforduljak vagy továbbmenjek ...
továbbmentem ...
Lementem a pályáról Enyingnél, a körforgalomban taknyálás bekövetkezett ...
De még egy ekkora marhát mint Én nem találni a földön ... várható volt a hóesés