Csak aki megérdemelte: ittas kerékpáros úton kalimpálós, forgalomból kitiltott-átnemírt-regmatrica nélküli ork autó, rendőrautót 30-as táblánál előzni tilos tábla hatálya alatt megelőző bátor ork nő, ilyesmi. Tök igazságos vagyok
Ugyan az. Az X-spirit EU és japánban is így nevezik. Az X-11 vagy más néven X-Eleven az pedig USA. Az Eu-sba van pinlok a nem eusokban nincs ennyi a különbség....
Mert ugye 1 pálya idomot nem sajnál az ember fúrni faragni, és be lehetne süllyeszteni bármilyen irányjelzőt pl. Suzuki GSXR K6. Kicsit most haza beszélek, de sz.tem jól nézne ki!
Az min1, csak az nem hogy az elsőt be akarod-e barkácsolni farokba, gondolom be akarod süllyeszteni. Erre nem jó valami más? Kar elkúrni azt a szépet!
Szóval neked jobb a 25.-e?
szevasztok. tanacs kéne tuning R1 (04-06) os modellel kapcsolatban.
szoval volt benne power c.,meg kipufogo.vissza raktak ra az eredetit es most szerintem nem megy ugy mint kéne és ha gyorsitas után vissza veszem a gázt akkor nagyon sokat és aprokat durrog a kipufogóban .....-nekem elso erzesre tok oan mint amikor ala vannak égve a szelepek vagy nincsenek beállítva-de a gépen csak kb6000km van.nagyonn ujnak fest az egész.
Hát már jobban vagyok, ma már dolgoztam pár állampolgár ennek nem örült ma, hogy finoman fejezzem ki magam
G!
Üzletelhetünk, csak ne most mert ez a 205 Ft-os dollár rémes
amugy hogy mint?
lehet kicsit üzletelünk-rendben?
Meggyógyultál már? Nagyon el voltál tűnve!
a shoeik az x-11 vagy az x-spirit?au a 2ö?
Szóval neked jobb a 25.-e?
szoval volt benne power c.,meg kipufogo.vissza raktak ra az eredetit es most szerintem nem megy ugy mint kéne és ha gyorsitas után vissza veszem a gázt akkor nagyon sokat és aprokat durrog a kipufogóban .....-nekem elso erzesre tok oan mint amikor ala vannak égve a szelepek vagy nincsenek beállítva-de a gépen csak kb6000km van.nagyonn ujnak fest az egész.