Valakit nem érdekelnek alkatrészek 07-08-as R1-re? Van komplett akra full titán rendszer, lábtartó, powercommander, öhlins hátsó gátló, pályaidom. Mivel 3 R1-es van a csapatba mindenből van 3. De csak jövö hét után tudom adni a dolgokat mert jövö hétvégén verseny van és még ott használni akarom. Ha valaki meg akarja nézni kedd fent leszek a pályanapon délután.
neha meg 100ezret is neha meg a 5milla is lazan megy-nemde
ja pohit tartom legeselyesebbnek de lehet mas is tud offos temaban segiteni
keresek 1 ceget,autorisztokkal,felugyelettel,foglalkozik gps,stb.autoik,FJR1300 aik is vannak mind olyan rendorautosan nez ki-
weboldalukat valamilyen .......lopas.hu nak hivjak de sehogy nem talalom.
valaki 5lett
szerintem amid neked van az nekem nem lessz jo.sima index nel biztos,de mind mondottam a muanyag hazaban 3 szal van,
majd ha sikerül lefotoznom akkor közkincse teszem
Elsődlegesen nem lustaságból veszik meg az emberek. Nem azért mert valaki ne tudna megblankolni, majd megforrasztani 8 db kábelt. Csak vannak akik nem feltétlenül szeretnék a sufniban vagdalni, és forrasztgatni az X millás motorjuk, gyári kábeleit.
Nem függ attól, hogy első, vagy hátsó indexhez kell-e a kábel, hiszen a csatlakozójuk egyforma. Az egyik vége a kábelpárnak henger alakú csatlakozóhoz való, a másik vége pedig az adott márkájú motor, gyári kábelvégéhez passzol. Elég egyszerű. Egy kábel, amin megfelelő csatlakozók vannak. a sima csomag 1 párhoz való (1900 ft), a dupla csomag 2 pár indexhez való (2900 ft)
Valakit nem érdekelnek alkatrészek 07-08-as R1-re? Van komplett akra full titán rendszer, lábtartó, powercommander, öhlins hátsó gátló, pályaidom. Mivel 3 R1-es van a csapatba mindenből van 3. De csak jövö hét után tudom adni a dolgokat mert jövö hétvégén verseny van és még ott használni akarom. Ha valaki meg akarja nézni kedd fent leszek a pályanapon délután.