mig a soproni kereskedes 5 mocit elad es szervizel addig a worldben 200at-csak több a tapasztalatuk.de ha gondolod vidd el becsbe,vagy ebreichsdorfban van 1 jo yamaha kereskedes+szerviz
kinek higgyek?
két márkaszervízben voltam, mindenhol mást mondanak!
Sopronban azt mondták felejtsem el a szintetikus olajat mert a kipuff miatt meg fogja enni
Pesten a world-ben azt mondták,hogy csakis szintetikust tegyek bele!
Kinek higgyek?
Én a szintetikusnál maradok!
Remélem,hogy csak valami kis apróság, Sopronban a Yamahában elkeserítettek egy kicsit mert azt mondták,hogy valami szenzor halt meg szerintük ami a 2004-es modell szériahibálya valami benzin-levegő szelep szenzor ...
Nekünk a 97-es Vectránknál volt ilyen. Kevés volt a benya és nem tetszett neki. Felkapott valami piszkot vagy a benzinszivattyú nem tudott normálisan működni és akkor már jelez ez a lámpa ha nem megfelelő az injektor munkája. Tehát a gond valahol ott lesz.
4 4.5 millat akkor sem kerhetnek-illetve kerhetnek-de akkor mindenki duc-ozni fog,
de az biztos hogy senki nem fog venni motort.
amig a nemeteknel 13ezer (ha jol emlexem)osztrakoknal 16ezer ,es igy is felnek hogy mar sok,es nem is adnak el sehol ,evek ota olyan sokat.-nem hiaba van az hogy mindenki nakedet vesz occsoert
Nem tudni!
Tegnap elmentem vele Sopronba, és amikor indultam volna vele vissza pestre akkor elment az alapjárat, és hülye hanga lett ...
Elvittem még Sopronba a Yamahába,de ott sem tudtak hirtelen mit mondani ,azt mondták hadjam ott ...
De visszajöttem vele Pestre, vasárnap még a motorkontrol lámpa is kigyulladt ...
Naszóval Egy ősrégi SUPERBIKE Magazinban olvastam/megvan mind/ Hogy a négy henger két-két közös holtpontnál ugyanaz az ütemet végzi! Szóval1-4 es 1szerre sűrít stb és a 2-3 as úgyszintén! Ennél 1szerűbben nem tom elmagyarázni Ezért 1kicsit V4-es hangra kell hasonlítania /Mint 2002-ben a VIRGIN R1-nak a Brit superbike-ban! Akkor ezt hívták: BIG-BANG-nak Ezt a gyújtáseltolósost még nem értem tisztán de úgyis kivesézik nemsoká" Na majd aztán...........................................
Mostmár marad a World, majd talán legközelebb ausztria!
Azért köszönöm!