Eladók, ha érdekelnek, ui. Termignoni kipufogó, Extreme Tech kormánygátló, sülyeztett indexek 2 pár van, Valtemoto rendszámtáblataró, LSL bukógomba szett (emelőszem+deknivédő+gomba+konzolok), integrált hátsólámpa. A fékkar és a kuplungkar jó R1-re 04- és R6-tól 05-től....
Fék- ill. kuplungkarral szemezgettem múltkor(aza felhajlós), kormánysúly, olajbetöltő sapka meg vmi normális tankpad... Meg ami még eszembe jut Tavaszra csinálni akarok egy teljesen új gépet
Visszatérve,ha a benzimpumpa adta volna meg magát akkor nem csak az alapjárat lenne szar (szerintem),de annyira nem értek hozzá! most nagyszervíz, átnézetem az egészet: olajcsere,gyertya,levegőszűrő, vez fesz ellenörzés, és motor szinkron, na és hibakód kiolvasás!
Az említett szenzor a TPS (Throttle Position Sensor), magyarul gázállás érzékelő szenzor. Képben vagyok a hibajelenséggel, hiszen az én motorom is produkálta. Valóban a 2004 es 2005 ös széria hibája volt, ettől függetlenül elképzelhető, hogy a 2002-2003 as szériában is hasonló a gond. Bár valószínűleg arról tudnánk. Mindenesetre, ha az a gond, az azért kevésbé gáz, mintha mondjuk a benzinpumpád adta meg magát. A TPS kb. 25.000 ft, a benzinpumpa meg.... Arra inkább ne is gondoljunk egyelőre. Az én motoromat a Worldben tudták megcsinálni, és azóta is tökéletesen működik. Menj oda nyugodtan, és keresd Czikkey Zolit a munkafelvételen, és a szervizben Kozma Tomit. Hivatkozz rám nyugodtan.
Lesznek év végi akcióitok? Occsóságok R1-re...
Rendes Tőled, a Zolit én is ismerem!