Hát ja. Köszönöm az érdeklődést. Ott is vagyok, de hazaengedtek estére, mivel 16 km-re lakom és édesanyám is ott dolgozik. A gyógyszert itthon is bevehetem. Reggel megyek vele vissza, még 1 vizsgálati eredmény nincs kész aztán holnap délutántól, már hivatalosan is itthon vagyok. Semmi komoly csak mikor vesekövem volt elég hosszú idei g szedtem gyógyszereket és az emésztésem rovására ment, ami elég szélsőségesen váltakozott így kivizsgáltattam a dolgot, de semmi komoly. Már egészen jól vagyok, kis diéta nyugalom és a szép nővérek látványa csodákra képes
Benike unokatesójának is Nakano-t hoztam már vagy 1-2 hónapja.....akkor még 105 volt. A mai paypalos átváltás szerint sajnos 189 a dollár. Ha nem sürgős és ráérsz akkor kivárhatjuk míg lejebb megy.
Nagyon tré a dollár így a sima fekete 112 a nakanó vagy más színes 125. Ha van olyan méret ami neked kell akkor 3-5 munkanap, ha nincs akkor 2-3 hét, mert be kell szereznie a japónak. De ha megmondod mekkora a sisakméreted akkor megmondom van e raktáron neki
Ezek az újak. Már rég ilyet hozok a japótól több hónapja. Most is van neki okada, randy, pedrosa, nakano, haga, hopkins meg a színtelenekből is fehér. Valamivel szebb mint a régi, mert alul is van a hátsó nyaknál valami légkieresztő, meg a kis szárny is vagály
ejnye de csipös itt a hangulat.(csak zarojelben jegyzem meg hogy 80ert mar nagyon tökös labtartok vannak föleg ha az ember sokat jar nemetföldön )
na mind1-van itt szerencsere mas ami jo is.
Szövegértelmezési problémáid vannak! Hol írtam én olyat, hogy többet kell fizess mint amennyiben megállapodtatok? Sehol. Akkor meg nem kell a gazdasági rizsa, mert még a végén én érzem kellemetlenül magam, hogy szólni mertem hogy vidd el amit rendeltél. Az meg hogy mennyit vásároltál szintén nézőpont kérdése. Van aki az tizedét, van aki az ötszörösét. Nem ez a lényeg...
Állj!
Nem kell bizonygatni semmit, azt is leszarom ki milyen haszonkulccsal dolgozik. De közel 10 éve dolgozom kereskedelemben multiknál ergo tudom mi mennyibe kerül. Ált. kereskedőnek 30% kedvezményt ad minden importőr a termékeiből, amin a kereskedő még árbevételt realizál. Gondolom nem a kisker ár 70%-áért veszitek, mint importőr, mert akkor nem ennyiért menne a kereskedők felé. 60% sem reális, mert az importőr ennél nagyobb haszonkulccsal dolgozik (szállítás, marketing, blabla), úgyhogy marad az 50%-os beszerzési ár. Ami nem gáz, mindenki ennyiért nyomja, Minden motorosbolt ez nem titok. semmi gáz nincs ezzel.
az előleg faszságot meg hagyjuk már, azt hiszem eddig nem kevés cuccot vittem el tőletek és nem hitelre és nem kevés embert küldtem már hozzátok.
De egy picit kezd félremenni a beszélgetés úh szerintem zárjuk is ezt a témát, mondtam h kell a cucc, de nem 140-ért a lábtartó, mert annyit nem gyengült a forint és az ingatlan jelzálog válság sem érinti a motoroscuccokat, sőt a fuvarozók sem sztrájkoltak idén h 60 ropival legyen drágább, mint tavaly, vagy mint amennyiben megállapodtunk, mert 60%-70%-os áremelést nem szeretnék benyelni.
De mondom majd megbeszéljük személyesen, szerintem senki sem érdekel a világgazdasági helyzet elemzése.
Mondtam, hogy én megmutatom, ha ráérsz vmikor. A Csavarokat csak fellazítod és "kijönnek"(nem magából az idomból). Utána lesz egy sor műanyag pöcök, ami a fejidomhoz csatlakozik... Határozottan, de nem esztelenül kell kicsit játszani vele és le is jön. Viszont, ha az új indexeken nincs csatlakozó, akkor forrasztgatnod kell.
ON
http://www.2002r1.extra.hu/php...
vagy a sima fekete erdekel,vagy a nakano
miert nem szolsz?
na mind1-van itt szerencsere mas ami jo is.
Nem kell bizonygatni semmit, azt is leszarom ki milyen haszonkulccsal dolgozik. De közel 10 éve dolgozom kereskedelemben multiknál ergo tudom mi mennyibe kerül. Ált. kereskedőnek 30% kedvezményt ad minden importőr a termékeiből, amin a kereskedő még árbevételt realizál. Gondolom nem a kisker ár 70%-áért veszitek, mint importőr, mert akkor nem ennyiért menne a kereskedők felé. 60% sem reális, mert az importőr ennél nagyobb haszonkulccsal dolgozik (szállítás, marketing, blabla), úgyhogy marad az 50%-os beszerzési ár. Ami nem gáz, mindenki ennyiért nyomja, Minden motorosbolt ez nem titok. semmi gáz nincs ezzel.
az előleg faszságot meg hagyjuk már, azt hiszem eddig nem kevés cuccot vittem el tőletek és nem hitelre és nem kevés embert küldtem már hozzátok.
De egy picit kezd félremenni a beszélgetés úh szerintem zárjuk is ezt a témát, mondtam h kell a cucc, de nem 140-ért a lábtartó, mert annyit nem gyengült a forint és az ingatlan jelzálog válság sem érinti a motoroscuccokat, sőt a fuvarozók sem sztrájkoltak idén h 60 ropival legyen drágább, mint tavaly, vagy mint amennyiben megállapodtunk, mert 60%-70%-os áremelést nem szeretnék benyelni.
De mondom majd megbeszéljük személyesen, szerintem senki sem érdekel a világgazdasági helyzet elemzése.
......nem leszel a keresztapám?