Csak jo lett volna mert holnap megyek Pestre és akár egy darabig el is tudtam volna vinni,hogy szerezted amúgy a géped?te hoztad kinntről vagy hozattad?
Na mint már említettem 00-01-es cuccok vannak annyi külömbség van a leírt alk.részek között hogy:a sarokvédő lemez a lábtartón furatos,ezért ajánlott a másikról ezt leszedetni/Az enyémen is ilyen van SZEBB/ A kipuff titán nem karbon! a hátsó ülés vége csúcsra jön ki. De a hátsó lábtartók ugyan olyanok az tutti Na ennél barátibb áron hááááát...........................................K
eresd Boldit 06-30/475-9815
nem elol hanem a betolto mogott mintha keresztben lenne 1 horpadas... azert foglalkoztat mert allitolag nem volt torve....... behozatal .ugynez ki h valami gazdag foszeré volt es igy tuningolta meg......
csaatok.kinek mi nempasszol ezen a gepen? nekem fura a tartaj.nincs az behorpadva? es a masik meg fura szine van a motorjanak.....nem feketenek kell lennie?
06 20 481 96 25
Most is hívhatsz nem zavarsz
eresd Boldit 06-30/475-9815
nem tudom valaki irt e ahoz a hozzászólásomhoz hogy R1 (99) alkatrész mert elbambultam...
szóval:
kellene nekem:):
hátsó ülés bal első tehát váltós lábtartókonzol, hátsó lábtartók a konzollal, meg egy kipuffantó , mindez elfogadható áron :D