Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a hangulat,nem ertem ma sem a garazsba
picsába! nem lehet úgy h az oldalidom nem szedem le? az rn12-őn csak a belső műanyagot szedtük ki és belülről kicsavartuk meg széthúztuk az indexet.
azt ha jol emlexem en nem vettem le
velem a bal oldal szarakodott.ha jol emlexem ezekett kellet kicsavarni.en is szidtam öket de sajna ra kellett jönnöm hogy en vaygok a hule
ezt a szart itt bent.
hogy a gecibe lehet leszedni a hütő melletti kis idomot? ami az oldalidom és a hütő között van és azt kell lekapni ha az indexeket akarom kicserélni? A kurva gyorscsavaros szarokat se tudom kiszedni. Basszák meg a japó köcsögök, szétbasz az ideg!
Csá.
Nagy a jókedv,csak nem megjött az alapjárat?
Gooooooooooooooood evening gentlemans......senki itten e?
Ja!2 500 000Ft
EladóKB Egymillió forint extrával,garanciával!
köszi megnezem,de valahogy remelem csak az aksi a hibas
Ki mentem a garázsba és megnéztem neked! A légszűrőház alatt középen van egy alu kütyü föggőlegesen aminek a tetejébe csatlakozik 2 vékonyabb vízcső , (gondolom az RN19-nél is ott van) A kütyü aljából kiálló pöcök lökdös 1 kis kart, amit újjal is tudsz mozgatni, ha ezt nyomod lefelé változni fog az alapjárat, a karból kiáll egy laposfejű 6 lap csavar ami alatt rugó van ezt a csavart kifelé csavarva tudsz rá állítani a dúsítóra.
Igen szoktam, csak a multkor tökig lemerült,azert gyanitom,hogy az aksi.megnezem köszi a tippet
Állítani kell az autómatán, hogy nagyobb legyen az alapjárat hidegen! Ha a tankot hátra hajtod meglátod hol kell.
Szoktál szerelgetni?
Ha az önindítót meg tudja forgatni az akksi és beindul a moci, onnan kezdve a generátor lát el árammal mindent, tehát valószínű, hogy nem az a gond!
sracok
rn12/19 nel ha az aksi nem 100%os hogyan viselkedik a gep?nem kepes alapon megtertani a fordulatot,hideg motornal?
lehetseges?
Hello Bigg. figyi csörrencs meg aztán megbeszéljük
06 20 481 96 25

sokat sajna nem.
igaz ha ebayezel akkor kis szerencsevel tavaszik összeszeded talan 10-20 ezerrel olcsobban,ilyen arak mellet
http://fahrzeugteile.search.eb...

http://cgi.
ebay.de/Tankcover-Y...
de gonosz ez a motor
Mennyit tudunk lefaragni?
Hello drbig. 200e ft lenne így a történet,de ha komolyan érdekel vmit faraghatunk belőle.
CSá.
g area 51
Közben rájöttem a titokra.A 08-as r1 fekete vagy grafit szinben a következő eltérésekkel jön ki.
Ha az oldalidom matt,a fejidom fényes a teló arany.
Ha az oldalidom fényes,a fejidom matt a teló fekete.Mindkét esetben a felirat arany.
A 07-es felirata minden esetben fehér.
Nekem csak fejidom, oldalidom, hasidom meg a faridom kellene. Lámpák stb. nem... Mennyiért adnád így?
nem kell tartani.majd ugy is lessz meg elado,nemdebar?azert thx
Majd akkor szolj ha érdekelnek a cuccok,hét közepéig tartom neked.