Jöttök Ti is!?
Nagyon helyes,legalább leccsekkolom a géped,közelről!
És láthatod élőben az első gumimon lévő csíkot,bár lehet,hogy addig eltüntetem róla.
Ha máshogy nem megy,smrglipapírral!
Már hogy a viharba ne mennénk! Péntek d.u. indulás.
Csak ne lennének ott olyan "hatalmasak" a fák ! Tavaly mér 07 ó-kor kizavart a nap a sátorból, a fejem a nap égette a belemet meg a szesz ! Még jó hogy jöttek a tűzoltók, csak kár hogy nem óránként (szennyes fantáziával rendelkezők figyelem, jöhetnek a beszólások)!
1-2 éjszakára megfelelő a Palacky Hostel, egy körgyűrűn lehet rájutni az autópályára , így a pálya kb. 10-15 perc alatt elérhető . Aludni jó, mást ne várj tőle . A reggelit nem nagyon lehet kivárni, sok ember, gyenge logisztika . Én tavaly ott aludtam, idén is oda foglaltam egy cseh-magyar irodán keresztül .
A lakók sztem 90 %-a magyar , lesznek néhány1000-en
Sziasztok !
Eladó '04-es R1-hez új Galfer első fékbetétgarnitúra, egy karcmentes gyári plexi és egy 500 km-t futott K@N sportlégszűrő .
Érdeklődni emailben : info@carparts.hu
chriss-a gond csak az hogy ilyesmit meg a ebayen sem arulnak ocson.
a dangereseket köszi nem hivom mert nekem dragak ,en az aruk alatt kapok meg mindent,de azert jo arcok
8261-nél minden kód belinkelve. Hát ha kódot látok kis papíromon megnézem mit jelent....nem gondolod, hogy mindet bemagoltam igen szoktam vele törődeni....
rájöttem már megint megszólaltam aszittem okos leszek lenne egy kérdésem.hogy kezdő a jogsim az hol van a jogsin,merre ,milyen formában?törödnek ezzel a kollégák?
Jöttök Ti is!?
Nagyon helyes,legalább leccsekkolom a géped,közelről!
És láthatod élőben az első gumimon lévő csíkot,bár lehet,hogy addig eltüntetem róla.
Ha máshogy nem megy,smrglipapírral!
Én meg ismerlek ám titeket !
És ti?
Csak ne lennének ott olyan "hatalmasak" a fák ! Tavaly mér 07 ó-kor kizavart a nap a sátorból, a fejem a nap égette a belemet meg a szesz ! Még jó hogy jöttek a tűzoltók, csak kár hogy nem óránként (szennyes fantáziával rendelkezők figyelem, jöhetnek a beszólások)!
Valaki keresett egy pár hete R1-hez fejidomot,csak már nem tudom,hogy ki volt az.
Mindegy itt van egy:
http://www.kepesmotor.hu/idom/...
Még nem tudom,szerintem vasárnap,de nem biztos.
Lehet,hogy szombat.
Akkor már meg is van rendelve!
Majd ott találkozunk!
A lakók sztem 90 %-a magyar , lesznek néhány1000-en
Eladó '04-es R1-hez új Galfer első fékbetétgarnitúra, egy karcmentes gyári plexi és egy 500 km-t futott K@N sportlégszűrő .
Érdeklődni emailben : info@carparts.hu
chriss-a gond csak az hogy ilyesmit meg a ebayen sem arulnak ocson.
a dangereseket köszi nem hivom mert nekem dragak ,en az aruk alatt kapok meg mindent,de azert jo arcok