Hát mikor záróvonalon előznek akkor elég gyorsak az emberek, felveszem a kesztyűt sisakot és már kezdődhet is a móka , legálisan száguldhatok 200 felett , hogy utolérjem, megállítsam és feljelentsem
Hát a rendőr yamahák nem tudnak túl jól szakítani a szántásban.
Viszont én csak pályán nyomom. Ott nincs rendőr!
Bár mióta tudom, hogy Pohi Sith harcos és a birodalmat szolgálja...
Az már megint más kérdés, hogy megéri-e üldözni, hiszen ha baj van, akkor Pohinak élete végéig vonják a kártéritést a béréből! Már ha Pohi üldöz valakit!
Hát fékezni nem nagyon szoktam ha rendört látok,és ez nem májerkodás csak a multkor mintha belölem szolt volna Zema...,egyszer azt mondta nekem egy rendör mikor kivételesen jofej voltam és megálltam ,h.joga lenne lefoglalni a verdát na mondtam neki,h.utoljára beszélgettem rendörrel.... DE neked megállnék esküszöm,meg jol kiprobálnám az xjr-edet...
Akkor le kell tennem a jogsit,meg kell vágatnom a slickemet,be kell fizetnem a biztositást....,ja és soha többet nem egykerekezek...,vazzeg ennyi szart.....,inkább marad minden a régiben
Mivel meggyóntad bűnödet feloldozást nyertél alólla......kapsz még egy esélyt persze ha csak lesz még olcsó Alpinestars cuccod mikor szükségem lesz rá .
Szeva Pohi Had kérdezzek már valamit,talán te megmondod a tutit....,jogszabály szerint a rendőr üldözhet motorost..,azt hallottam,h.balesetveszély miatt nem..,na mi a tuti Pohi mester ?
Nem mintha valami félnivalom lenne....
Hát jah....vannak heppjeim pl:gyalogátkelőhelyen (közismert nevén:Zebra ) vagy közvetlenül előtte álló autó (gyalogos kilép lenyomják, persze az ő hibája is, de ettől még nem csípem), záróvonalas előzés, műszakilag szétesett ócskavasak 2010-es érvényes műszakival, megállni tilosban parkolók akik miatt bedugul a forgalom, ittas vezetők (legyen akár kerékpáros, bár az autósokat jobban elítélem lelkem mélyén), tilos jelzésen áthalytók.....ilyesmik
De nem bántam meg (13ezer km alatt 2szorulás után mondom ezt!) hogy Őt választottam, nagy szerelem nekem, első új motorom, baromi hálás vagyok a szüleimnek hogy megvettük/fenntartjuk.
Amióta Aszalós mesterék Dunakeszin behangolták, csodás. Végre a blokkja is forog ahogy kell, 12ezerig.
A futóműve, féke, váza egy álom. Sok komoly nagyobb motorral rendelkező havert meglepte a kezelhetősége, és a fékereje. Arról meg hogy szép, nem kell beszélnem. Tökéletes motor, csak 35ló az 35ló, nem kell nagy csodát várni a blokktól. Egyébként imádom!
Dede, teljesen jogos meg minden, még igazság is van benne. Őszintén szólva szívesen ülnék fel egy R1esre is, de mivel a jelenlegi motorom árának túlnyomó részét szüleim állták, ezért tiszteletben kell tartanom az ígéretemet, miszerint még évekig maradok a 35lónál.
Persze álmodozni szabad még attól :))
06707764510
Viszont én csak pályán nyomom. Ott nincs rendőr!
Bár mióta tudom, hogy Pohi Sith harcos és a birodalmat szolgálja...
Nekem sokat segitett :)
Nem mintha valami félnivalom lenne....
A futóműve, féke, váza egy álom. Sok komoly nagyobb motorral rendelkező havert meglepte a kezelhetősége, és a fékereje. Arról meg hogy szép, nem kell beszélnem. Tökéletes motor, csak 35ló az 35ló, nem kell nagy csodát várni a blokktól. Egyébként imádom!
Persze álmodozni szabad még attól :))