Hát érdems úgy közlekedni, hogy a leállítás előtti km-erek haladósak legyenek nagy sebességi fokozat kicsi fordulatszám. Persze ez városban nem megvalósítható...
Most amikor letettem a motorkerékpárt 102 fokot mutatott,de a ventilátor még nem kapcsolt.
Rajtahagytam a gyújtást,egy két percre,de már akkor nem is kapcsolt be,csak láttam,hogy szép lassan hül a víz,101-100 és akkor vettem le a gyújtást.
Hát, arra legrosszabb esetben is jó lesz az univerzális Valter Moto rendszámtartó - de elképzelhető hogy az R6R is passzolni fog egy kis módosítás után!
Sisakból szerintem Shark. Nekem nagyon bejön, 5 éve azt használom. Azzal estem fejre is.
Kesztyű passz, nekem a Spidi jön be. Arlen Ness-t ne vegyél, csak ha nagyon olcsó...
Láncot ne kilométerenként fújjál, hanem amikor hazaérsz nézd meg hátulról, és ha kezd csillogni már a lánc, fújd be gyorsan. Két dolog miatt érdemes motorozásból jövet fújni be: egyrészt a felmelegedett lánc kicsit kitágul, így jobban "beszívja" a kenőanyagot, másrészt amíg áll a motor a következő használatig, addig is jobban rágyógyul a láncra a cucc. Így kevesebb lesz a láncspray a motorodon és a hátadon.
Az R1-ek ventillátorai 2004 után 106C foknál kapcsolnak be, úgyhogy no para.
Most amikor letettem a motorkerékpárt 102 fokot mutatott,de a ventilátor még nem kapcsolt.
Rajtahagytam a gyújtást,egy két percre,de már akkor nem is kapcsolt be,csak láttam,hogy szép lassan hül a víz,101-100 és akkor vettem le a gyújtást.
Ennyi
Víztéma részemről lezérva
Télleg! Eladók a józsik óccsóé! Nem ezeh ötszász fohint!
Csak összejön.
http://www.motorinfo.hu/img/news/napi/n2/beriknew9b
.jpg
Sisakot, shoeit tervezek venni az elkövetkezendő hetekben, ruhát passzolom. Talán az új arlenn nesst...
Yamaha YZF-R125 lesz Z3-nak!
Akkor a 2007-től 106C, sorry.
Kesztyű passz, nekem a Spidi jön be. Arlen Ness-t ne vegyél, csak ha nagyon olcsó...
Az R1-ek ventillátorai 2004 után 106C foknál kapcsolnak be, úgyhogy no para.
Szeretnék vásárolni sisakot és kesztyőt,újat a motorbiciglimhez
Faxa áron
Lehetőleg,nem egetverő áron
Ötleteket várok
Tiszteletem az URAKNAK