Iska, mondtad h lehet bevállalnád a cserét, csak meg kéne nézned az RSt. Azóta azon filózok hogy miért cserélne valaki R1esre RS125öt. Nem is üzletileg, hisz korrekt csereárat mondtam az RSre szerintem, hanem úgy alapból :)))
Rendeltem tankpadot a DANGER-ből
Öt darból áll össze
Fél nep lessz mire felragasztom ha hibázok,...mehetek a levesbe
Közben kiderült,hogy MilleRR környékbeli srác (Ő intézi)
Szevasztok.már irtam egyszer de le irom még egyszer:sérülten vásároltam a motort fejidom nélkül,elsőlámpa nélkül feketén(nem gyáriszin)Mivel motorbontom van (yamaha-honda)szereztem hozzá alkatrészeket,a motor hátulja sérült,Sima Béla barátom rakta a helyére szakszerüen ha nagy motorosok vagytok sima Béla neve mond valamit?!Motorrevű álltal elismert váz,telo stb javitó!kihangsujozom csak az ülőrész sérült(elhajolt) a fő váz nem!miután rendbe raktam le fényeztettem az egész motort hogy mutason.majd kicseréltem a gyertyákat(NGKŰ),légszürőt,akkumlátort,gumikat(90%),gy
Chriss!
Ne rendelj, énis rendelni akartam de jobban jártma hogy nem!
Érdemes bemenni és megnézni mi minden van, mert ami fennvan az oldalon az semmi ahhoz képest ami ott lóg a polcon :D
Rengeteg féle van!
Elnézést azoktól akiknek ilyen olyan okokból hiányoztam
Zema, a lábtartódat elvileg pénteken átveheted a boltban, de lehet, hogy már csütörtökön is. Mert mi dolgozunk, és nem csak fórumozgatunk meg PS-ezgetünk
Pohi szerintem a normálisabb fajta, bár biztos van vmi az agyával h rendőrnek állt...
De az is lehet h a Dr. Jekyll és Mr. Hyde féle skizofrenitás és kettős személyiség lapul benne. Itt előadja a kedves, barátságos motoros rendőrt, az utcán meg, "Hééé kisköcccsög, hol a faszba' van az EÜ csomag, meg az izzókészlet, miiii? 20,000 és 10 büntetőpont, és örülj h nem veszem le rendszámod, vagy nem tépem ki a szelepet a kis robogódból, aztán tolhatnád haza a fostalicska szuzukidat te műmájeeeer! Meg ne lássalak itt még egyszer és már hat óra elmúlt azonnal tedd vissza a fehér plexit teeeeee! Gyere csak vissza! Biztosítási csekk? Azanyád!"
végülis az ezres az más
Mostmár képben vagyok
Rendberaktátok
Kérdés?
Öt darból áll össze
Fél nep lessz mire felragasztom ha hibázok,...mehetek a levesbe
Közben kiderült,hogy MilleRR környékbeli srác (Ő intézi)
Ne rendelj, énis rendelni akartam de jobban jártma hogy nem!
Érdemes bemenni és megnézni mi minden van, mert ami fennvan az oldalon az semmi ahhoz képest ami ott lóg a polcon :D
Rengeteg féle van!
Tényleg megéri bemenni.
...mellette még motorozok és squashozok is...
A lábtartót most úgyse fogom használni, mert 2 hétig nem leszek itthon, de azért thx.
Zema, a lábtartódat elvileg pénteken átveheted a boltban, de lehet, hogy már csütörtökön is. Mert mi dolgozunk, és nem csak fórumozgatunk meg PS-ezgetünk
Van egy tündéri vérebe, az mostanában teljesen lefoglalja...
De az is lehet h a Dr. Jekyll és Mr. Hyde féle skizofrenitás és kettős személyiség lapul benne. Itt előadja a kedves, barátságos motoros rendőrt, az utcán meg, "Hééé kisköcccsög, hol a faszba' van az EÜ csomag, meg az izzókészlet, miiii? 20,000 és 10 büntetőpont, és örülj h nem veszem le rendszámod, vagy nem tépem ki a szelepet a kis robogódból, aztán tolhatnád haza a fostalicska szuzukidat te műmájeeeer! Meg ne lássalak itt még egyszer és már hat óra elmúlt azonnal tedd vissza a fehér plexit teeeeee! Gyere csak vissza! Biztosítási csekk? Azanyád!"